Her er det varmest

Hvor i verden er det varmest?

Når vi bor i Danmark, ved vi, at vejret er meget omskifteligt - sol og sommer kan hurtigt blive forvandlet til regn og blæst. Når vinteren sænker sig, bliver det koldt og mørkt, og vi har brug for at rejse væk for at få varmen. Men hvor i verden er det varmest? Og på hvilket tidspunkt er det varmest?
Læs mere...

DTF travel har hoteller, lejligheder og feriehuse på dejlig varme destinationer. Se nærmere på de enkelte måneder og find ud af hvor det er varmest, lige præcis når du ønsker at rejse.

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.