Disneyland® Paris

Disneyland® Paris

Rejs med DTF travel til Disneyland® Paris og brug vores unikke tilbud og bo på et af vores udvalgte, førsteklasses hoteller til den bedste pris.
Læs mere...

Disneyland® Paris tilbyder en unik og mindeværdig oplevelse til alle. Uanset om det er at møde dine favoritter blandt Disney®-karaktererne, eller om det er at se de spektakulære shows som Mickey og hans venner har, så bliver både små og store betaget af denne fantastiske underholdning. Hvert år besøger millioner af familier og turister Disneyland® Paris, hvor de bliver omgivet af alle de kendte Disney®-karakterer og bliver underholdt af det store udvalg af morsomme aktiviteter.

Vores Disney® temahoteller byder dig og familien velkommen i Disneys® eventyrlige verden allerede ved ankomst til hotellet. Hotellerne ligger i gåafstand fra Disneyland® Paris to forlystelsesparker, og vi tilbyder dig gratis shuttlebus mellem hotellerne og parkerne flere gange i timen. Når du bestiller din ferie til Disneyland® Paris kan du på nogle af vores tilbud få adgang til begge parker og alle forlystelserne. Dette står tydeligt på produktet, når du bestiller din drømmerejse.

Vi har special tilbud til dig for at gøre ferien endnu bedre og give dig endnu mere underholdning. For eksempel Buffalo Bill's Wild West Show eller frokost og aftensmad på Café Mickey. Disse tilbud kan du bestille når du bor på et af vores temahoteller. I øjeblikket kan vi tilbyde dig 7 temahoteller. Vores temahoteller har godt ry blandt turisterne og hvert hotel har sit unikke tema.

Gå ikke glip af muligheden for at møde de populære karakterer som Annie Oakley, pony-ekspressen og Sitting Bull i Buffalo Bill's Wild West Show, eller spis frokost eller aftensmad sammen med Mickey, Minnie, Pluto, Fedtmule og Anders And på Café Mickey.

 

Vi i DTF travel giver vores kunder eksklusive tilbud og vi lægger stor vægt på at du skal få en unik og eventyrlig oplevelse.


Bestil din ferie med DTF travel i dag og oplev Disneyland® Paris eventyrlige verden.

 

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.