FERIEHUS

Eget hus ved skønne Middelhavet
Forestil dig en privat terrasse til at ligge og sole dig på, egen pool at dykke i, eget køkken til at tilberede råvarerne du har købt på det lokale marked. Lyder det ikke godt! Vi har masser af fine huse i store dele af Europa som har alt dette og lidt mere. Så book dit eget drømmehus, præcis ligesom du vil have det allerede idag! Her finder du et lille udvalg af feriehuse til næste sommer - vi opdaterer regelmæssigt, og der er mange flere at vælge imellem.
Læs mere...

Husk at vores feriehuse oftest har byttedage på lørdage.

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.