Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Tyskland!

Historie, kultur, storslået natur og skønne oplevelser.
LÆS MERE

Tyskland

Historie, kultur, storslået natur og skønne oplevelser.

Berlin

Berlin er byen med noget for alle. En trendig storby med fantastisk kultur og nogle af verdens mest kendte klubber, restauranter, museer, blandet med hyggelige cafeer og børnevenlige parker. Har du været i Berlin én gang vender du helt sikkert tilbage igen og igen. 

Slesvig-Holsten

Her kan I opleve lidt af det hele og der er rig mulighed for både afslapning, fantastiske naturoplevelser og familietid i f.eks. det populære badeland Weissenhäuser Strand. Desuden er byen Lübeck et besøg værd. Her kan I opleve byens historiske skønhed danne rammerne om hyggelig shopping og smukke bygninger. 

Mecklenburg-Vorpommern

Her vil du uden tvivl blive forført af Hansestædernes imponerende facader, skønhed og historie, hvor flere er optaget på Unescos liste over verdenskulturarv. Her finder du en helt unik natur og et impornerende dyreliv. En populære og særdeles spændende ø Rügen er Tysklands største ferieø og perfekt for en kør-selv-ferie.

9+1 Städte

Niedersachsen er en af de mest populære rejsemål i Tyskland, med den livlige hovedstad Hannover, som byder på et værld af skønne seværdigheder. Byerne  konkurrerer om at have de smukkeste bindingsværkshuse og desuden er delstaten omgivet af en masse natur, bjerge og floder. Området er oplagt som kør-selv feriedestination.

Thüringen

Thüringen kaldes for Tysklands grønne hjerte og det er helt berettiget, for her er både grønt og skønt. Oplev den skønne middelalderbye Erfurt, kulturelle Weimar eller begiv jer på tur i den fantastiske nationalpark Hainich, som arbejder for at beskytte det lokale dyreliv.