Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Hotelophold

Vi har hoteller i alle prisklasser både centralt i storbyer og på din vej mod syden. Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere og ønsker, at din ferie lever op til forventningerne. Vil du holde styr på rejseudgifterne, skal du vælge et af vores All Inclusive hoteller. Så indgår alle måltider - morgenmad, frokost og middag - i prisen.

 

Vores mest populære hoteller og regioner med hoteller. Her finder du et lille udvalg, og der er mange flere at vælge imellem. Hvis du vil søge hoteller i et andet land eller område, skal du bruge søgefeltet.

  
 

Hotelophold i Frankrig

Vores mest populære hoteller i Frankrig

  
 

  
 

Hotelophold i Kroatien

Vores mest populære områder i Kroatien

  
 

Hotelophold i Danmark

Vores mest populære områder i Danmark

  
 

Hotelophold i Storbyer

Vores mest populære storbyer

  
 

Hotelspecialist

DTF travel har over 300.000 hoteller, lejligheder og feriehuse i vores sortiment. Vi har arbejdet med hoteller og lejligheder i mere end 25 år og ejes af Stena Line. Så du kan trygt bestille dit hotel med os.

Hoteller til flyrejser

Du kan finde hoteller til flyrejser over hele verden på dtf-travel.dk. Bestiller du en overnatning i forbindelse med en flybillet, så tilbyder vi rejsegaranti gennem Kammarkollegiet.

Hotelophold til kør selv ferien

På dtf-travel.dk finder du alt om kør selv ferie til Europa. Vi har skræddersyet hoteller som passer perfekt til kør selv ferien de er beliggende i populære badebyer, skisportsområder, stopover hoteller langs veje og mange hoteller i spændende byer i hele Europa. Du kan finde din næste bilferie til Danmark, Frankrig, Italien, Kroatien og Tyskland på dtf-travel.dk. Du får altid op til 20% rabat på færgen med Stena Line, når du booker færge og hotel samtidig med DTF travel.

Hotelophold til børnefamilien

Familieferie og rejser med børn er noget DTF travel kan finde ud af.Vi har arbejdet med børneferier i mere end 25 år.Hos os finder du alt om børneferier: Disneyland® Paris, badelandsferierheraf Weissenhäuser Strand, 12 zoologiske haver, 12 forlystelsesparker, 17 vandlande og 5 sommerlande. At rejse med børn er sjovt, så slip dit indre barn løs. DTF travel er sikkert og ejes af Stena Line. Vi har hjulpet feriehungrende danskere med hoteller og ferielejligheder i mere end 25 år. Hvis du bestiller overnatning i kombination med fly eller færge, stiller vi en rejsegaranti i henhold til rejsegarantiloven til kammarkollegiet.

Weekendophold, miniferie og kroophold

Vi tør godt kalde os specialister når det kommer til weekendophold, kroophold og miniferier. Vi har mange hoteller og kroer i Danmark, Sverige og Tyskland som passer perfekt til en miniferie. Uanset om du vil have morgenmad, aftenbuffé, vin ved ankomst til hoteller eller noget helt andet. Så finder du det lige her på dtf-travel.dk

Hotelophold til skiferien

På dtf-travel.dk finder deres mere end 175 forskellige skisportsområder. Vores ski hoteller er beliggende i Frankrig, Italien, Norge, Schweiz, Sverige og Østrig. Du finder hoteller og lejligheder i Alperne og hytter og hoteller i Norge og Sverige.

Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din resa eller ditt hotell med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader. Läs allt om delbetala hotell och resor https://www.sembo.se/om-oss/delbetala-med-captum

Rejsegarantifonden

Bestiller du en overnatning i forbindelse med en fly- eller færgebillet, så tilbyder vi rejsegaranti gennem Kammarkollegiet.

Du har ferie, og du vælger, hvordan du vil bo.