Topbillede - Med 1 barn

Single – til dig som rejser med 1 barn

DTF travels udbud er stort og her ser du vores mest populære hoteller og lejligheder i Europa - til dig som rejse alene. Det er ikke for ingenting at de er populære - de er nøje udvalgt og vores kunder vender tilbage år efter år.  

Husk at vi har mulighed for at tilbyde et ophold til 1 voksen + 1 barn på de fleste af vores hoteller. Du skal blot til venstre indtaste din søgning med 1 værelse + 1 voksen og 1 barn

Italien

Vingårde, vandreture, historiske monumenter og dejlig mad og drikke. Derudover er der dejlige strande, venlige mennesker og den varme sol.

Spanien

Lad dig forføre i løbet af din ferie af et smukt og varierende Spanien! Nyd de lange sandstrande, svøm i det glitrende klare blå vand, lad dig rive med af en fyrig flamenco og smag de spanske specialiteter såsom tapas og paella!

Frankrig

Solfyldte dage, dejlige strande, god fransk mad, café kultur, mad markeder og shopping i verdensklasse. Frankrig er et land for livsnyderen.

Kroatien

Snorkelparadiset med krystalklart vand og en fantastisk kyslinie, charmerende gamle byer og madoplevelser du kan leve længe på. 

Tyskland

Vores naboland, Tyskland, er altid et længere eller kortere besøg værd på alle årstider. Langs Østersøkysten finder du herlige sandstrande. Ikke mindst på den tidligere østtyske side.

Danmark

Danmark – vort land har en kyststrækning, som føles uendelig lang med dramatiske naturscenerier, fredfyldte idyller og herligt gemyt – levende, livligt og smukt. Vi kan tilbyde dig mange spændende rejser.

 

 

Tilbud & Kampagner