Søg og book rejse

search
Saalbach - alpint
» Vores rejsemål » Østrig » Alperne » Saalbach - alpint

Saalbach - alpint i Østrig

Saalbach er gået fra at være en lille alpeby til at være en af Østrigs mest populære skiområder men uden at miste sin oprindelige charme. I bakkerne er der masser af ægte hytter og en utroligt skøn atmosfære, som passer godt til en Glühwein i eftermiddagssolen.

Grænseløse fornøjelser på pisterne helt uden bil - lifterne kører skiløberne og snowboardløberne i skiområdet fra byerne op i de svimlende højder. Topmoderne lifte kører dig hurtigt og nemt op til toppen i hvilket som helst vejr. Ubegrænsede skiglæde på mere end 200 km drømmeagtigt præparerede pister. Alt fra bløde skrånende bakker og sorte VM-pister, forlystelsesparker og konkurrencepister og pukkelpister. Her er flere års erfaring og kompetence, og der garanteres sikker sne. Mere end 400 snekanoner hjælper vejrguderne alle alle vigtige nedkørsler.

Attraktive pister og gratis skibusser. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang er Østrigs største skiområde. Hvis du vil tage den store tur og opleve de mest attraktive pister på syd- og nordsiderne, skal du stå tidligt op. Men det betaler sig. Familievenlige og brede attraktive pister fra Kohlmailskopf, Bernkogel, Reiterkogel og Spieleckkogel er glimrende til at komme i form på. Siden kan du vove dig ud på en udfordring, som den berømte VM-piste fra det 1.984 m høje bjerg, Zwölfer, eller den bratte nedtur på nordsiden af det 2.020 m høje Schattberg. Uanset, om du udfører carving i roligt tempo eller er på opdagelse med ambitioner, så finder du altid noget, som passer til dig. I hele skiområdet findes der 40 ægte alpestuer til kulinariske højdepunkter som f.eks. "Kaspressknödel", Kaiserschmarrn" eller "Stelzen". Nede i dalen står der gratis skibusser til rådighed, og mellem kl. 09.00 og 17.00 kan de tage dig tilbage til dit udgangspunkt.

Pister med projektørbelysning og nedkørsel for pulke. Selv om solen er gået ned, så kan du blive på pisten. Hvis du stadig har noget tilbage i benene, kan du forlænge din dag i forlystelsesparken på pisten med projektørbelysning i Hinterglemm eller på den oplyste piste ved Schanteilift i Leogang. Hvis du hellere vil løbe nedad bakken på kælk, kan skiområdet byde på fem forskellige kælkebakker og alle er oplyst. Velkommen til en af områdets utallige barer til after-ski og en tur på dansegulvet. Hvis du har lyst til at slappe af og har en romantisk åre, kan du vælge mellem fakkelvandring om natten, romantiske ture på slæde eller konditionskrævende vandringer med snesko.

Charmerende Hinterglemm. Hinterglemm er nabo til Saalbach og ligger længst inde i dalen, hvor skiløbet er lettest tilgængeligt. Du kan begynde dagen i Hinterglemm og afslutte den i Saalbach uden problemer. Snarere med fornøjelse! Du kommer nemmest hjem med skibussen. Her er husene bygget i traditionel Tyrolerstil, og byen er kendt for sin gemytlighed. Prisniveauet er rigtigt dejligt, og udvalget af restauranter er stort - en rigtig by i højderne.

Rejsetips. Hvis du vælger at flyve til München, hjælper vi dig med udlejningsbil, så du kan komme til din skiby. Der er også tog-/busforbindelser fra lufthavnen til mange af Østrigs skisteder, som Saalbach, se www.oebb.at. Sørg for, at du har god tid til flyet hjem.

Shuttle-service. Der er ca. 35 taxaer, der tager sig af transfer fra lufthavnen i Salzburg. For € 37 euro køres hver gæst direkte til hotellet. Tur/retur koster€ 69 (med forbehold for evt. prisforhøjelse). www.holiday-shuttle.at.