Vores rejsemål » Østrig
Østrig

Østrig

Altid på toppen

Søg og book rejse

search

Østrig

Østrig har altid været et vellidt rejsemål for danskere - sommer som vinter. Her kan man slippe hverdagens stress og hektiske liv og koble af og opleve noget nyt.

Nyd de høje bjerge og glitrende alpesøer i en fantastisk smuk natur. Landet tilbyder også en kulinarisk oplevelser med spændende mad og herlig vin samt den unikke gæstfrihed.

Der er så meget sjovt

Opdag højtliggende alpine vandrestier. Der er udmærkede stier, som ofte fører dig til en hyggelig Gasthof. Gå, cykle eller ride. Der findes mange søer med vidunderligt klart vand, du kan bade i. Men også mange velordnede udendørs- og indendørsbadelande, som tit har sjove aktiviteter.

Ufordrende golfbaner finder du i romantiske dale. Prøv bungy-jumping, canyoning (bjergbæksvandring) eller rafting. Sejl, surf, stå på vandski eller prøv at dykke. Du kan også stå på ski om sommeren. Der er 8 gletsjere, der venter på dig.

Vores Østrig

Landskaberne Tyrol og Salzburgerland er nemme at komme til, når du kommer nordfra i bil. Her har vi fundet mange fine dale og alpebyer. Vi tilbyder også logi i og omkring byerne Innsbruck, Salzburg, Wien og Graz. Alle er et besøg værd. Eller et kortere stop en nat på din rejse gennem landet.

Læs mere

Skjul

Vis kort