Søg og book rejse

search
Kitzbuhel - alpint
» Vores rejsemål » Østrig » Alperne » Kitzbuhel - alpint

Kitzbuhel - alpint i Østrig

Kitzbühel - eller - Kitz, som stamgæsterne kalder det, er en klassisk skimetropol og synonymt med ordet skiløb. Systemet har alt fra imponerende freerides til professionelle ski- og snowboard-faciliteter. Til dem, som bare skal have et bræt under fødderne, er den permanente boardercross-bane noget, de skal prøve! Området er ret åbent, hvilket gør det perfekt til carving.

Prøv Hahnenkamm. Kitzbühel er jo vært for det mest kendte styrtløb i verdenspokalen. Nedkørslen ”der Streif” kører direkte ned i byen og er den ultimative styrtløbsbane - brat, farlig og uforudsigelig. Men for dig handler det ikke om hundrededele sekunder eller en 1.200 meters faldhøjde. Nej, det handler om at have det sjovt og føle spændingen ved at have løbet på ski der, hvor legenderne har løbet!

Kirchberg. Seks kilometer fra Kitzbühel ligger den noget mindre by Kirchberg. I det område er det lige så charmerende østrigsk, som man kan forestille sig. Inde i byen er der en lille slæbelift for de yngste. Længere inde i dalen er der flere større lifte. Og lige ved indkørslen til byen ligger den store Fleckalmbahn.

St. Johann in Tirol. En skøn alpeby på nordsiden af Kitzbüheler Horn med fine bakker til alle, der løber på ski eller snowboard på ca. 60 km velpræparerede pister. Fra byen kører der en lift op, som fører til mellemstationen Angeralm og længere op til 1.700 m.o.h. ved Harschbichl. Derfra kan men løbe ned. St. Johann er et selvstændigt skiområde, der byder på familievenlige pister. De fleste er røde og blå. Området er ikke sammenkædet med Kitzbühel. Byen har mange restauranter og flere pubber og diskoteker. Den store svømmehal, Panorama Badewelt, med en 62 meter lang vandrutschebane. Der er 11 km til Kitzbühel.

Interaktivt pistekort

Skiområdet: www.bergbahn-kitzbuehel.at/pano/winterpano.asp

Kitzbüheler Alpen (med SkiWelt, Wildschönau og Alpbach): http://www.skimap.kitzalps.com/en/