Vores rejsemål » Italien » Adriaterhavskysten
Adriaterhavskysten

Søg og book rejse

search

Adriaterhavskysten

Skønne stæder, charmerende byer og gæstfrie badesteder.

Gæstfrie badesteder med kilometerlange sandstrande ligger lokkende på rad og række langs Adriaterhavet. Her råder en afslappet og hyggelig stemning.

Længes du efter sol og strand

Så har vi paradiset til dig. Det er de lavvandede og vide sandstrande, der gør, at det specielt er børnefamilier, der elsker denne del af Italien. Her kan alle, store som små, koble af og nyde de mange soltimer og vidunderlige afkølende dyp.

Her finder du noget efter alles smag og holdning

I sommerhalvåret liver de gemytlige badesteder op og sprudler af liv og bevægelse. Lange shoppingstrækninger, der er spækket med alt fra badebolde til dyre mærker, lokker til en herlig aftenspadseretur. På de fleste steder kan du skifte din ferie ud med sjove vandland, lokale forlystelsesparker og forskellige sportsaktiviteter. En stor attraktion er markedsdag, hvilket finder sted en gang om ugen på alle vores håndplukkede steder. Her kan du frådse i tøj, sko, tingeltangel og givetvis også lokale delikatesser.

Oplev noget nyt

Italien er seværdighedernes land, og Adriaterhavskysten er ingen undtagelse. Her kan du din lyst styret inden for kultur, gastronomi, historie og mode. Hver region har noget særligt at tilbyde sine gæster. I nord kan du nyde skønheden og charmen i et utal af smukke byer som Trieste, Udine, Verona og naturligvis i perlen, Venedig. Glem ikke at besøge de kendte drypstenshuler, Postojna, i Slovenien. Længere mod syd kan du se bløde bakker med lysende solsikkemarker, som svajer i vinden, og du kan besøge middelalderens romantiske steder som San Marino. Vi har Sembo-guider på nogle af stederne i nord, som arrangerer fantastiske og prisværdige udflugter.

Mad i fokus

Vigtige faktorer for en vellykket ferie er givetvis sol og badning, men også det at spise og drikke godt hjælper til med den gode stemning. Der er mængder af restauranter at vælge mellem, lige meget hvor du havner. Dejlige dufte af nygrillet fisk og skaldyr, oregano og basilikum spreder sig i luften samtidigt med, at den ene vidunderlige ret efter den anden bæres frem til fortæring. Bestil husets vin. Det er som regel helt rigtigt. Måske skulle du gøre som mange venetianere gør. De bestiller en flaske prosecco, som er en vin mousserende vin, til maden. Vidunderligt og sikkert skulle vi hilse at sige!

De to regioner, Veneto og Friuli, er berømte langt uden for landets grænser for sine gode vine. Tag dig tid til at besøge nogle af de mange vin- og agroturistgårde, som man finder der. Du har mulighed for at besøge et par meget hyggelige vingårde sammen med vores Sembo-guider.

*Værd at vide * Turistskat,: en lokal turistskat, der blev indført i Italien i 2012. Dette varierer mellem 2-5 EUR / person / nat afhængig af den lokale klassifikation af den valgte indkvartering. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse. Skatten opkræves ikke overalt.

Læs mere

Skjul

Vis kort