Vores rejsemål » Frankrig » Provence
Provence

Provence

Provinsen for livsnydere

Søg og book rejse

search

Provence

Det er nemt at blive forelsket i Provence. Efter en biltur gennem Rhône-dalen mod syd mødes du af forårets blomstrende mandeltræer, den farvestrålende gyvel og de bølgende marker med lavendel er forførende smukt. Man forstår, hvorfor så mange kunstnere, forfattere og trubadurer gennem århundrederne er blevet betaget af landskabets skønhed.

Byer med smalle stræder

Små charmerende byer med grå husfacader og smalle slingrende stræder synes at halvsove på højene og i dalene. Hvis det ikke er markedsdag naturligvis. For så sprudler det med liv og bevægelse. Så sælger man alle de lokale produkter: Stof og krukker, frugt, krydderier, olivenolie, vin, honning og gedeost. Provence er landskabet for de virkelige livsnydere.

Spændende udflugter og golf

Udflugtsmålene i Provence er utallige. Nogle af højdepunkterne er pavebyen Avignon, den romerske arena i Arles og middelalderbyen Les Baux de Provence. Hvis du vil opleve Frankrigs svar på Grand Canyon, skal du tage til Les Gorges du Verdon i det nordlige Provence. Et andet udflugtstip er den livlige universitetsby Aix-en-Provence.

I Provence kan du spille golf hele året, og flere af vores boliger ligger i tilslutning til eller i nærheden af en golfbane.

Læs mere

Skjul

Vis kort