Vores rejsemål » Frankrig » Provence » Sanary-sur-Mer
Sanary-sur-Mer

Sanary-sur-Mer

Fransk badeby med malerisk havn

Søg og book rejse

search

Sanary-sur-Mer

Sanary er en typisk fransk badeby med megen charme. Du finder smalle stræder og gågader, der er omkrandset at butikker, der sælger provencalsk håndværk. Midt i centrum ligger den maleriske småbådshavn. Der er mange restauranter til trods for byen størrelse, og den har en landlig charme. For at få det lidt større shoppingudbud tager du bilen til Toulon (20 km) eller Marseille (50 km). Strandene i denne del af Sydfrankrig er ofte bredere og mere lavvandede end på den klassiske Riviera. Derudover råder der et roligere tempo, og her tænges man ikke, hverken på stranden eller på vejene.

Tæt på Provence Området byder på mange spændende udflugtsmuligheder. Tag på en dagstur i bil til den livlige universitetsby Aix-en-Provence, den romerske arena i Arles eller til Pavepaladset i Avignon. En anden dejlig udflugtsmulighed er Hyères-øerne, der ligger ude i havet lige øst for Toulon.

Sådan kommer du frem

Med fly: Fra lufthavnen i Nice er der ingen transportmuligheder direkte til Sanary. Alternativet er at flyve til Marseille (afstanden er ca. 80 km). Ligemeget hvilken lufthavn, anbefaler vi, at du lejer en bil, som kan hentes og afleveres i lufthavnen i forbindelse med dit fly.

I egen bil: Følg blot den "røde vej".

    Læs mere

    Skjul

    Vis kort