Søg og book rejse

search
Koh Lipe
» Vores rejsemål » Thailand » Sydlige Thailand » Koh Lipe

Koh Lipe i Thailand

Hotel, lejligheder og tips

Koh Lipe i Thailand

Øen Koh Lipe, som er en rigtig lille perle af en ø, hvor du garanteret ikke finder masseturismen.

Eventyrø uden masseturisme Øen er lille, charmerende og stille. Den ligger i nationalparken Tarutao ca. 40 km fra fastlandet. Udover nogle vidunderlige strande er her et håndfuld små bungalowanlæg og en lille by med skole og en butik. Her er ingen kaj eller mole, som bådene kan lægge til. Du hentes ganske enkelt et stykke ude med langbåde, som sejler dig til dit hotel. Fra fastlandet og bl.a. Koh Lanta og Koh Ngai sejler der dagligt ture til øen i sæsonen nov. - maj. Resten af året kommer båden en gang om ugen (kun fra fastlandet).

Tre herlige strande Der er tre dejlige strande på øen. Vores bungalows ligger på Pattaya-stranden, som er den populæreste og har den største (trods lidenheden) udbud af madsteder og logi. Sandet er hvidt og finkornet. Et lille stykke ude ligger et lille koralrev, som indbyder til fin snorkling. På øen er der nogle dykkerskoler, som også udlejer udrustning. Vil du have en hel dag, skal du følge med på en dagsudflugt, hvor man besøger flere fine snorklingsvande i nærheden af Koh Lipe.

REJSEMÅLSFAKTA KOMMUNIKATION: Både sejler dig (mod betaling) til andre strande på øen. Du kan også promenere langs små stier gennem junglen. I øvrigt er der ingen kommunikationsmidler på øen. MINDST REGN: november - april