Søg og book rejse

search
Halmstad
» Vores rejsemål » Sverige » Det sydlige Sverige » Halmstad

Halmstad i Sverige

Sommerparadiset på Vestkysten

Halmstad i Sverige

Halmstad er en unik perle på den Vestsvenske kyst. Som en lille storby har Halmstad et rigt udvalg af oplevelser at byde på til alle aldersklasser.

Sol, strand og hav viser den bedste side af Halmstad om sommeren. Jagten på favoritpladsen langs den kilometerlange sandstrand, Tylösand, begynder allerede tidligt om morgenen. Her trænges turister med lokalbefolkningen og følelsen af at være ved Middelhavet er tydelig. Svalende dyp og gyldent sand mellem tæerne har gjort dette til et populært turistmål år efter år. Når soltimerne begynder at beregnes, så forvandles Hotel Tylösand med sin After-beach til det naturlige mødested for alle med gladt festhumør. Her kan festen fortsætte ind til den lyse morgen.

Halmstad City. Halmstad har charmerende gader og pladser med restauranter, livlige barer og trendy butikker. Torvehandlen på Stortorget og caféerne på Lilla Torg er nogle af Halmstad-boernes vanlige steder. Når solen går ned, så søger mange til floden Nissans kajer for at tage en skøn aftenpromenade. Her finder du i dag Halmstads mest luksuriøse boliger og hyggelige udendørsserveringer.

Børnenes Halmstad. Hvis børnene skal bestemme, så vil rejsen gå til Halmstads Eventyrland! Spændende temapart med vandland, karruseller og en dinosaurpark med ikke mindre end 20 dinoer i naturlig størrelse. Her kan familien have det sjovt med at foretage arkæologiske udgravninger, køre i hurtige rutsjekaner og karruseller, eller hvorfor ikke lave sin egen is i eventyrisbaren?

Du bør også besøge Halmstad!