Søg og book rejse

search
Gålå
» Vores rejsemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Gålå

Gålå i Norge

Tag på skiferie i Peer Gynts eventyrlige rige.

Gålå i Norge

Gålå er helt tydeligt begrebet af norsk højfjeldsstemning. Skiområder byder også på helt perfekte forhold til en familieferie, hvor det gælder masser af sne og sjov.

Gålå har sne hele sæsonen. Når du er kommet vel frem, skal du ikke bruge bilen igen, før I skal hjem. Alting ligger centralt i Gålå. På skistadion har man dagligt forskellige konkurrencer og sjove aktiviteter. Prøv sne-rafting, legerundtur eller guidet højfjeldstur. I Gålå er der noget for alle.

Alpint

De 15 pister fordeler sig på to sider af fjeldet og omfatter alt fra vovehalsenes sorte pister til det store børneområde Knerten. Snowboard'erne har egen oplyst piste med Big Jump, Rails og mange andre udfordringer.

Langrend

Gålås 230 km langrendsspor indgår i Peer Gynt Ski Region, som i alt omfatter 630 km spor. Sporene varierer i sværhedsgrad og længde, men alle går gennem det smukke fjeld og skovlandskab. For de rigtigt veltrænede er Peer Gynt-sporer med sin 87 km en rimelig udfordring.

Aktiviteter uden ski

På Gålå højfjeldshotel kan man nyde livets goder på mange forskellige måder, når skiene er taget af. Restaurant, pejserum, bibliotek, sauna, solarier mm. Hotellet har også en helt fantastisk opvarmet udendørspool.

Overnatning

I Gålå kan man bo i både hytter, lejligheder og på ægte højfjeldshotel.

Alt til børnene

Skiklubben Knerten er adskilt fra de andre områder og derved en tryg base for børn mellem 4 og 10 år. Området er åbent hele dage og har skilærere alle dage mellem kl. 10 – 12.