Søg og book rejse

search
Cancun
» Vores rejsemål » Mexico » Yucatan » Cancun

Cancun i Mexico

Hotel, lejligheder og tips

Cancun i Mexico

Sembo serverer fly, bolig, sol og badestrand i Caribiens lune vand. Vælg mellem hotel eller lejlighed, enkelt eller eksklusivt. Er Mexico din drømmedestination? Godt, for vi kan Cancun!

I Cancun bor du altid med stranden lige om hjørnet. Behageligt nærtliggende restauranter, natteliv og shopping. Den beskrivelse passer sikkert på de fleste rejsemål. Med den væsentlige forskel, at du er i Mexico. Her mødes kultur, natur, mad og drikke i en kombination, du sent vil glemme!

Livet ved havet Cancuns hoteller er ideelt beliggende ud fra mange synspunkter. Mod Det caribiske hav breder koralsandet sig ud og indbyder dig til bare at slappe af. men lad ikke Den mexicanske Golfs svalende brise lure dig. Solen er meget stærk. På den anden side ved lagunen Nichupté foregår der masser af aktiviteter. Prøv en tur med jetski i lagunens mangrovejungle, og slut af med snorkling langs det fredfyldte rev ved Punta Nizuc. Her kan du også begynde din dykkerkarriere med et prøvedyk.

Her bor du med Sembo Cancuns hotelområde består af en 22 km lang strandbred. Det er nemt at orientere sig, da vejen, Avenida Kukulkan, går gennem hele hotelområdet. Der ligger et antal mindre centre med restauranter, barer og butikker langs stranden. Afhængigt af afstanden kommer du nemmest rundt til fods, med lokalbus eller taxa. Hotelområdet går i nord over i Cancun-by, som til dagligt kaldes Downtown. Her finder du den mexicanske hverdag i en herlig kontrast til hotelområdet. Her er priserne også meget lavere.

Livet på land Du befinder dig faktisk i Mayaland. Her ligger velbevarede overleveringer med en spændende historie. Chichen Itza er måske det meste kendte arkæologiske område, som du bør sætte en dags guidet tur af til. Men hotelområdet byder også på arkæologiske overleveringer, hvor El Rey er den største. Hvis du vil spille golf på ferien, har du du gode muligheder i form af to 18-hullers baner. En dag på øen Isla Mujeres, som du kan se fra Cancuns nordlige del, skal også opleves med sol og badning i fokus. Og vil du oven i have en dejlig bådtur, så anbefaler vi bestemt et besøg.

Mad og shopping Der er over 400 restauranter i Cancun. Her er naturligvis masser af internationale menuer, som præges af Cancuns nordamerikanske publikum, men også skønne skaldyrsrestauranter samt rigtigt godt italiensk køkken. De er dog i Mexico. Så du skal da også prøve mexicansk husmandskost. Du skal ikke være bare for styrken, den styrer du oftest selv med alle de vidunderlige sovse og chilibaserede krydderier. Og du synes, at Tabasco var stærkt? Til dig, der vil shoppe, har hotelområdet nogle shoppingcentre med en god blanding af lokalt og internationalt udvalg. Souvenirer køber du bedst i Cancun-by på markedet Mercado 28.