Vores rejsemål » Italien » Sicilien » Cefalu
Cefalu

Cefalu

Ægte siciliansk badeby med megen charme.

Søg og book rejse

search

Cefalu

Cefalù er en malerisk middelalderby med gammel bykerne, hyggelige pladser og trange stræder. Her kan du nyde middelalderstræder og herlig sandstrand midt inde i byen. Og over byen rejser sig en vældig klippe, som nærmest ligner et stort fort.

By med godt udvalg

Cefalù har virkelig alt det, du behøver for en dejlig ferie.

Her er mange butikker langs de trange stræder og mange herlige restauranter og udendørsserveringer, hvor du har gode muligheder for at afprøve det lokale køkken.

Mange udflugter

Herfra har du et godt udgangspunkt til at besøge nærliggende kystbyer og slumrende byer inde i landet. Der er ca. 70 km til Siciliens hovedstad Palermo, og med tog tager det kun en time. En enkeltbillet koster ca. € 7/pers.

Transfer

Vi kan nu tilbyde transfer til udvalgte hoteller. Du kan vælge mellem privat eller delt shuttle. Hvis du vælger delt shuttle kan ventetiden blive op til 90 min. fra landingen.

Hotellerne er: Baia del Capitano, Tourist, Santa Lucia e Le Sabbiedoro, Alberi del Paradiso, Fontana Barone.

Turistskat planlægges at skulle betales på stedet Intet er endnu fastlagt**

Sådan kommer du frem

Med fly: Til Palermo (Cefalù) fra Arlanda/Kastrup går der fly fra 3750 kr. resp. 3450 kr. Vi anbefaler, at man lejer en bil, da det ikke er så let at komme med lokaltrafik til disse små steder ude på landet.

I egen bil: Fra fastlandet over til Sicilien er der to rederier, som trafikerer regelmæssigt. Færgeoverfarten tager ca. 40 min.

    Læs mere

    Skjul

    Vis kort