Søg og book rejse

search
OL-byer
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » OL-byer

OL-byer i Italien

Sestriere hører til en af landets såkaldte OL-byer

OL-byer i Italien

Kendt skiby Skiløb i Sestriere er opdelt mellem Monte Motta og Monte Sises. Begge områder byder på skiløb af varierende sværhedsgrad. Bakkerne for nybegyndere, der ligger lige oven for byen, er særligt gode, og der er en ny half pipe og snowcross-bane. Den bedste løse sne i Milky Way finder du ved Rio Nero nede ved Oulx-Cesana.

After Ski og andre herlige aktiviteter Sestrire er ingen festby i sig selv, men der er et stort udvalg af barer og restauranter. Du kan også skift skiløbet ud med andre aktiviteter som skøjteløb, bowling, svømning mm. Her er også en hel del tøjforretninger og butikker. Sestriere er en by, hvor du har alt det, du har brug for til en dejlig ferie.

Hvis du vil prøve noget andet Ca. 30 min. væk i bil fra Sestriere ligger Sauze D’Oulx (1.509 m.o.h.). Her er masser af udendørsliv, restauranter, barer og shopping. Den oprindelige middelalderby har sin tydelige charme, selv om der senere er kommet mange huse og hoteller. Skiløb er blandt det bedste i området, og selv her har man draget fordel af at være vært for OL. De bedste bakker i hele Milky Way finder du mellem Sportina og Sancicario. Dygtige skiløbere sætter pris på løbet ved Monit della Luna ned mod Montgenèvre i Frankrig.