Søg og book rejse

search
Dublin
» Vores rejsemål » Irland » Storby » Dublin

Dublin i Irland

Tag flyet til en af Europas skønneste byer, og bo på et af vores komfortable hoteller.

Dublin i Irland

Dublins indre by føles lille og intim, og den bedste måde at komme rundt er til fods. Så kan du nemt smutte ind i byens utallige butikker, caféer, museer og opdage mange af byens seværdigheder. Temple Bar er et populært kvarter. Her er der en behageligt afslappet stemning, og du mødes af glade, venlige ansigter og munter musik. Men det spiller ingen rolle, hvor du befinder dig. Selv i byens andre kvarterer er det masser af skønne barer og restauranter. Europæisk eller asiatisk? Det gælder bare om at vælge. Men det er billigst at spise et såkaldt "pubmåltid".

Dejlige seværdigheder og smukke udsigter En anden god måde at opdage byen på er med turistbussen Hop-on Hop-off. Den standser bl.a. ved en af Dublins mest velbesøgte steder, Guinness Bryggeriet. Her kan du tage del i dens historie og fremstilling. Du slutter sikkert det hele af med en god Guinness oppe på øverste etage, hvor du har en fantastisk udsigt over byen. Gode shoppingmuligheder i forskellige prisklasser fra Henry Street til O'Connell Street og videre til Grafton Street. Hvis du vil foretage dig noget helt andet, så byder Irland på et sagalignende landskab, og udflugtsmulighederne er mange. Du kan tage Dart-toget ud til kystbyen Greystone eller hoppe på en endagsudflugt til grevskabet Wicklow.

Rock, Pop og litteratur i en skøn blanding Er du litteraturinteresseret, så er Dublin den rette by for dig. James Joyce, Bram Stoker og Oscar Wilde er nogle af verdens mest kendte forfattere, som kommer fra Dublin. Rejser du med børn, kan du meget bekvemt besøge dyreparken Phoenix Park, som er en af Europas ældste. Eftersom folk i Dublin elsker musik, så kan du hele året gå til koncerter. Du kan booke dine billetter på www.ticketmaster.ie