Vores rejsemål » Frankrig » Aquitaine » Saint-Jean-de-Luz
Saint-Jean-de-Luz

Saint-Jean-de-Luz

Fiskerby med charme og fine strande

Søg og book rejse

search

Saint-Jean-de-Luz

St. Jean de Luz ligger i Frankrigs sydvestlige hjørne mellem Biarritz og den spanske grænse. Det er en lille malerisk fiskerby, der er et blevet populært tilflyttersted for soltørstende franskmænd. Her finder du et lille charmerende centrum med butikker og restauranter og en livlig havn med både fisker- og fritidsbåde. På den andre side af floden Nivelle ligger nabobyen Ciboure, der også har et lille men dejligt centrum. Begge byder er praktisk taget sammenvoksede og forbindes af en bro. I både Ciboure og St. Jean de Luz finder du fine lavvandede sandstrande. Børnevenlige strande finder du også i Hendaye, der ligger lige på grænsen til Spanien ca. 14 km mod syd.

Dramatisk kyst Ikke langt herfra rejser Pyrenæerne sig med sine landsbyer og smukke landskab. Langs denne billedskønne kyst blander dramatiske klippeformationer sig med herlige, lange sandstrande. Atlanterhavets enorme bølger slår mod strandene, hvilket lokker surfere fra hele verden. Her er også gode muligheder for at spille golf, tennis, ride og sejle.

Mange udflugtsmuligheder Tæt herpå ligger den elegante badeby Biarritz, som er blevet et mødested for Europas surferelite. Den charmerende naboby Bayonne har en ældre bykerne med en landlig charme og er på mange måder en kontrast til jet-set-byen Biarritz. Tag også en tur til Spanien. Den smukke by, San Sebastian, ligger kun 30 kilometer væk.

Sådan kommer du frem

Med fly: Fra lufthavnen i Biarritz går flybus til St. Jean de Luz. Enkelttur koster ca. € 2,50. Taxa direkte til hotellet ca. € 35-40.

I egen bil: Følg blot den "gule vej".

    Læs mere

    Skjul

    Vis kort