Søg og book rejse

search

Pau i Frankrig

.

Byen er berømt for sine smukke udsigter, sine historiske bygninger, sin gode shopping og sine smukke haver - flere i engelsk stil. I Pau kan du tilbringe hele din ferie, blive et par dage under gennemrejse i Frankrig eller tage på en weeekendtur. Med Sembo kan du fine din idealbolig at overnatte i til dit besøg i Pau. Vi har flere hoteller, lejligheder og villaer, som du kan vælge melem.

Pau er en by i det sydvestlige Frankrig og er hovedstad i Pyrénées-Atlantiques i Aquitaine-regionen. Du finder dette guldkorn i hjertet af det tidligere Béarn, 100 km fra Atlanterhavet, 50 km fra Spanien og på grænsen til floden Gave de Pau.

Der er flere teorier om, at dette sted var besat under gallo-romerne, og at det først var i begyndelsen af 1200-tallet, at navnet Pau blev brugt til byen. Byen med sin lange historie er kendt for sin arkitektoniske og kulturelle arv. Slottet er et bevis derpå. Det blev bygget i 1100-tallet med den hensigt at holde indtrængende ude. I dag er bygningen en populær turistattraktion og et bymærke for Pau.

Boulevard des Pyrenees er en bred avenue med bygninger langs den ene side og med floden Gave de Pau og dalen Jurançon på sydsiden. Boulevarden har flere udsigtssteder, hvor du kan standse og beundre panoramaudsigten over Pyrenæernes snedækkede bjergtoppe. Og også over den frodige dalgang i Jurançon. Det siges, at Pau har verdens smukkeste indlandsudsigt, hvilket man virkelig forstår ved en tur langs Boulevard des Pyrénées.

Man kan tage en kort pause fra det pulserende byliv ved at besøge parken Beaumont, som ligger lige op til Palais des Congrès. Parken er vidunderligt grøn. Der kan du finde din egen skyggeplads under et af de 100 år gamle træer, som vokser derinde. Ellers anbefales en dagsudflugt til byens udkant. Her er der frodige vinmarker, velholdte golfbaner og det smukke landskab.