Søg og book rejse

search
De tre dale - Val Thorens
» Vores rejsemål » Frankrig » Alperne » De tre dale - Val Thorens

De tre dale - Val Thorens i Frankrig

330 markerede pister og næsten 600 km langrend gør en skiløber salig. Der er 8 bjergtinder over 3000 m og seks gletsjere, så skiområdet i de tre dale byder på skiløb for alle, fra nybegyndere til eksperter. De tre dale består af Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires og Brides-les-Bains, som alle er bundet sammen af dette gigantiske liftsystem, der er beundringsværdigt overskueligt, godt skiltet og meget nemt at komme rundt i.

Sembo tilbyder boliger på rem dejlige steder. Val Thorens er et af dem.

Val Thorens (2300 m.o.h.)

Val Thorens er den højst beliggende by i de tre dale. Når du bor i Val Thorens, så har du skiløbet lige uden for døren. Tænk bare at kunne begynde dagen med at stå direkte op i 3.200 m! Derefter kommer der skioplevelser ud over det sædvanlige. Byen er anlagt med skiløb i fokus. Lifterne har du nede i byen, og bakkerne slutter praktisk taget uden for dit hotel. Serviceudvalget kan man ikke klage over. Her er masser af restauranter og butikker til enhver smag. Og natklubber og barer til dem, som ønsker det.

Pistekort

Skiområdet: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Val Thorens: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/valthorensplanpiste.pdf

Rejsetip

Hvis du vælger at flyve, så anbefaler vi Genèves lufthavn, hvorfra vi gerne hjælper dig med at leje en bil. Det er også nemt med bussen direkte fra Genèves lufthavn, www.altibus.com eller www.gva.ch. Husk bare på at have en god tidsmarginal til flyet hjem.