Søg og book rejse

search
De tre dale - Brides les Bains
» Vores rejsemål » Frankrig » Alperne » De tre dale - Brides les Bains

De tre dale - Brides les Bains i Frankrig

Brides-les-Bains i Les Trois Vallées - En del i verdens største sammenhængende skisystem.

De tre dale - Brides les Bains i Frankrig

330 markerede pister og næsten 600 km langrend gør en skiløber salig. Der er 8 bjergtinder over 3000 m og seks gletsjere, så skiområdet i de tre dale byder på skiløb for alle, fra nybegyndere til eksperter. De tre dale består af Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires og Brides-les-Bains, som alle er bundet sammen af dette gigantiske liftsystem, der er beundringsværdigt overskueligt, godt skiltet og meget nemt at komme rundt i.

Sembo tilbyder boliger på rem dejlige steder. Brides-les-Bains er et af disse.

Brides-Les-Bains (600 m.o.h.)

Denne hyggelige lille by har været kurby siden begyndelsen af 1900-tallet og byder på turisme året rundt. Fra Brides-Les-Bains tager du svævebanen direkte op til Méribel (ca. 25 min.) og ud i det gigantiske liftsystem. Brides-Les-Bains er den af byerne i Trois Vallée, som er billigst at bo i. Her er der butikker, restauranter og et par barer og natklubber. Der er også kasino til de spilleglade. I Brides finder du "Le Grand Spa des Alpes" - Det største Spa i de franske alper.

Pistekort

Skiområdet: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Brides-Les-Bains/Méribel: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/meribelplan_piste.pdf

Rejsetip

Hvis du vælger at flyve, så anbefaler vi Genèves lufthavn, hvorfra vi gerne hjælper dig med at leje en bil. Det er også nemt med bussen direkte fra Genèves lufthavn, www.altibus.com eller www.gva.ch. Husk bare på at have en god tidsmarginal til flyet hjem.