Søg og book rejse

search
Avoriaz
» Vores rejsemål » Frankrig » Alperne » Avoriaz

Avoriaz i Frankrig

Avoriaz og Châtel - skiløb i to lande.

Avoriaz i Frankrig

Velkommen til et unikt sted, der er anlagt specielt til alpin skisport. Avoriaz og Chatel er en del af skiområdet Portes du Soleil, som sammenbinder 14 skisteder med 650 km pister i to lande. Skiløbet i området er uendeligt, og der findes næsten ikke ord for den naturoplevelse, du pludselig finder dig i centrum af. Bakkerne har udsigt til Mont Blanc, Dent du Midi og Genèvesøen.

Avoriaz. Ligger i imponerende 1.800 meters højre, og byen har udvalg som i en større by, men er faktisk hyggelig som en lille by. Biler er udskiftet med heste og slæder, og fra boligen er der bare et par tag med stavene, og så er du i bakkerne. Der er fornøjelser for alle i Avoriaz: Vennerne, der skal have gang i den, men også familier, der ønsker en noget roligere ferie. At løbe på ski i Avoriaz er som at komme i himlen. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Off piste-løbet er relativt nemt, og i de senere år har man brugt mange ressourcer på forskellige terrænparker, som lokker snowboard-løbere fra hele verden hertil. Avoriaz har selv 70 km pister og 36 lifte. 6 pister er sorte, 15 røde og 24 er blå.

Chatel. Sembo har også boliger i Chatel, som er en charmerende og ægte alpeby, der har bevaret sin arkitektur. Byen har en herlig afslappet atmosfære og passer lige så godt på jer, som vi rejse på egen hånd, som med familien og med venner. Kort og godt er der noget for alle. Og så har Chalet et lavere prisniveau end Avoriaz. Fra Chalet kommer man med svævebanen op til Avoriaz, hvor du starter din skidag. Der findes et lokalt liftkort til Chalet for € 144, børn 108. Der tilbydes familierabat.

Interaktivt pistekort Skiområdet (Avoriaz): http://www.avoriaz.com/ski-holidays/snowsports/pistes-map.php Skiområdet (Chatel): www.chatel.com/ftpclient/pdf/planpisteschatel.pdf

Rejsetips Det er nemmest at komme hertil i bil. Men vi skal gøre dig opmærksom på, at Avoriaz er bilfrit område. Ved ankomsten møder du en byguide, der hjælper dig med at parkere og transportere dig til boligen. Hvis du vælger at flyve, så er Genèves lufthavn nærmest, og derfra kan vi arrangere udlejningsbil. Der går også direkte busser fra lufthavnen: www.altibus.com.