Vores rejsemål » Danmark
Danmark

Danmark

Dejligt og festligt!

Søg og book rejse

search

Danmark

Danmark – vort land har en kyststrækning, som føles uendelig lang med dramatiske naturscenerier, fredfyldte idyller og herligt gemyt – levende, livligt og smukt. Vi kan tilbyde dig mange spændende rejser på egen hånd.

Dronningens by, København, har det mest af det bedste inden for shopping, kultur, design og fornøjelser.

Fine lejligheder tilbydes tæt på BonBon-Land og på naturskønne Møn.

Vesterhavet har fantastiske sandstrande fra nord til syd. I Jylland er der mange fine byer tæt på stranden. Vi kan garantere ”badevejr” i de fine og sjove badelande på Skallerup Seaside Resort, SeaWest, Ho Feriecenter og Vigsø Bugt. Derudover er der Nordsø Camping med campinghytter.

Når du bor i lejlighed i Kolding og Ribe, har du adgang til disse byers fine fælles badeanlæg.

Vi har masser af gode boliger i alle prisklasser tæt på eller et stykke fra LEGOLAND. Byferie i Ribe resp. Kolding er spændende. Fine lejligheder midt i byen. Vi har fornuftige lejligheder og campinghytter i andre dejlige miljøer. Mange hoteller og kroer i Billund eller i byer rundt omkring.

Det er en sjov oplevelse at bo på en kro. I et skønt miljø nyder du god mad og drikkevarer. Vi har udvalgt nogle af de mest attraktive kroer omkring LEGOLAND® og Skagen, og vi har mange værelser til rådighed. Eller hvorfor ikke: Lej eget hus ved en herlig strand i en uge eller mere.

Læs mere

Skjul

Vis kort