Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Kroophold 

Tag på et Kroophold - I kan sagtens få store oplevelser på en god ferie.

Find dit kroophold

Kroophold
Er du mere til stråtag, historie og en god kop kaffe og selvfølgelig kage, så er det måske et Kroophold, som I skal vælge.Mange af vores danske kroerne blev til i det 14. århundrede, da folk red på heste og hestevogne. Den afstand, du kunne køre, var 40 km om dagen, og så havde du brug for indkvartering langs vejen. Derfor besluttede kongen, at der skulle være kroer på kongens veje, dvs. veje, der var dedikeret til kongen. De kongelige kunne godt lide at spise og drikke godt efter en lang rejsedag, og denne tradition er blevet opretholdt. Derfor kan du stadig regne med at få rigtig god dansk mad. Vi har et stort udvalg af kroer i Danmark.

Kroophold

Er du mere til stråtag, historie og en god kop kaffe og selvfølgelig kage, så er det måske et Kroophold, som I skal vælge.
Mange af vores danske kroerne blev til i det 14. århundrede, da folk red på heste og hestevogne. Den afstand, du kunne køre, var 40 km om dagen, og så havde du brug for indkvartering langs vejen. Derfor besluttede kongen, at der skulle være kroer på kongens veje, dvs. veje, der var dedikeret til kongen. De kongelige kunne godt lide at spise og drikke godt efter en lang rejsedag, og denne tradition er blevet opretholdt. Derfor kan du stadig regne med at få rigtig god dansk mad. Vi har et stort udvalg af kroer i Danmark.