Kroatien

 

Varm efterårsferie i Kroatien

 

DTF travel har 25 års erfaring med rejser til Kroatien, og kan tilbyde dig det mest komplette udvalg af steder, byer, hoteller, feriehuse og lejligheder i dette fantastiske ferieland. 
I tillæg kan du vælge om du selv vil køre bil, eller flyve og leje til udlejningsbil eller transfer til det populære rejsemål, som Makarske Riviera, Pula, Zadar, Split og Dubrovnik.

 

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.

Kroatien