Grækenland

Efterårsferie i Grækenland

 

Vi giver dig det bedste af Grækenland med sin fantastiske ø-verden og storbyen Athen! Vælger du en solfyldt strand på en skøn ø, storbyferie i Athen eller Thessaloniki, så har vi overnatningen til dig. Valget er dit. Fra Athen kan du enkelt komme ud til nogen af de græske øer eller hvorfor ikke blive på fastlandet. Ca 35 min. fra Athen by starter Athens Riviera og med kun en kort bådrejse finder du den skønne ø Egina.

 

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.

Grækenland