Varme efterårsferier

 

Efterårsferie med sol og varme

 

Når sommeren er ved at gå på hæld, er det godt at vide, at der kommer nye feriemuligheder. Omkring Middelhavet er det varmt størstedelen af efteråret, badetemperaturen er behagelig, turistene er færre og aftenerne er lune. De Kanariske Øer og Thailand er også et godt valg. Det er perfekt med en varm efterårsferie, når det begynder at blive mørkere og køligere herhjemme. 

Hos DTF travel finder du lækre hoteller, feriehuse og ferielejligheder - det er bare op til dig at vælge.
Tilføj flybilletter, udlejningsbil eller transfer - så er du klar til at holde ferie.   

 

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.

Varme efterårsrejser