Søg og bestil rejse

search
  • Udlejningsbil
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Center Parcs

Center Parcs = Børnenes Holland 

 

Nederland eller Holland som landet også kaldes, forbinder vi gerne med træsko, tulipaner og de mange ølsorter som findes. Amsterdam med sine kanaler, Van Gogh, alle museer og små, charmerende huse, er også noget som vi ofte associere Holland med.

Udover alt dette så har Holland også hyggelige ferieparker, Center Parcs. Det er børnevenlige feriebyer, hvor man bor i fine huse eller hytter og har adgang til både indendørs badeland, strand og mange aktiviteter.

Eftersom afstandene er korte i dette lille land som ligger ved havet, så betyder det at det er nemt at kombinere sol og badeferie, shopping, kultur og natur. Der findes helt enkelt noget for hele familien i Holland.

Besøg Holland og Center Parcs allerede denne sommer!

 

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.