Topbillede - De billigste rejser

Hvor finder jeg de billigste billetter?

Det kan være en udfordring at finde billige flybilletter.

 

Derfor vil vi give dig vores bedste tips til, hvordan du kan få rigtigt billige flybilletter. Flybilletter er modsatte af traditionelle charterture, hvor "sidste minut" ofte bliver billigere, jo nærmere man kommer afrejsedatoen. Med flybilletter er det ofte billigere, jo tidligere man booker. De fleste flyselskaber sælger normal kun et begrænset antal pladser til den laveste pris. Disse laveste priser er dem, som oftest anvendes ved annoncering.

 

Flyselskabernes system opdateres kontinuerligt, og priserne stiger i takt med, at der bliver færre pladser. Tænk på, at billige billetter oftest kræver omgående betaling, og at de derefter ikke kan ændres. Vil du have en billet, som f.eks. kan ændres, eller har du andre ønsker, så ring til kundeservice på 70 23 14 10 eller send en mail til kundecenter@dtf-travel.dk.

 

Bestil dine flybilletter i god tid.

Flyselskaberne sælger normalt kun et begrænset antal billetter til den laveste pris. Derfor bør du booke mellem 1-3 måneder i forvejen afhængigt af, hvor fleksibel du er. Skal du rejse i skoleferie eller lange weekender, bør du booke op til 6 måneder eller mere før planlagt afrejsedato.

 

Rejs gerne på en hverdag

Mange af dem, som rejser, vælger at gøre det i weekenden, eller med en weekend-rejse fra fredag til søndag. Hvis du har mulighed for at vælge en hverdag som afrejsedag, så er det nemmere at finde en billet til lavpris. Weekendrejser kan også foretages fra torsdag til lørdag, eller lørdag til mandag. Til en del destinationer og med visse flyselskaber kan du også rejse på en "weekend"-rejse midt i ugen.

 

Spar penge på at booke det hele på en gang.

DTF travel har adgang til specialpriser til dig, som booker en pakke. Det kan give dig en lavere pris end, hvis du booker fly, hotel eller udlejningsbil hver for sig.

 

Kampagner

Mange flyselskaber har kampagner på visse udvalgte destinationer et par gange om året. Disse billetter sælges i en begrænset og ofte kort periode. Der er mange regler knyttet til dem, som varierer blandt flyselskaberne og kampagnerne. Eksempler på krav til booking er: minimum og maksimum opholdslængde og omgående betaling.

 

Søgetips

Vores søgemaskine på fly-siden er indstillet til, at du søger efter priser på alle flyselskaber til valgt destination. Når resultatet kommer frem, vises et udvalg af alle tilgængelige flyselskaber og priser. Jo mere du begrænser din søgning, jo bedre svar får du. Hvis du f.eks. ved, at et bestemt flyselskab flyver til London og oftest er billigst, så kan du begrænse din søgning til dette flyselskab for at få de bedste afgange og priser.

 

Tilbud & Kampagner