Tyskland - nært og fyldt med oplevelser

Rejser til Tyskland

Tyskland er det superhyggeligste ferieland. Det ligger megapraktisk, så vi ikke skal køre ret langt for at komme frem til dejlige hoteller, idylliske byer med små huse og pragtpalæer, slotte eller ferielandskaber med floder, østersøstrande, skove og bjerge.

Læs mere om Tyskland

Enkeltovernatning

Tag et par enkeltovernatninger på vej mod jeres feriemål, så bliver køreturen til en del af jeres ferie, og I kommer udhvilet frem. Bo f.eks. på hotel i Kassel fra kun 528,- for 2 personer.

Berlin

Berlin er meget tættere på, end du tror, og byen er en fantastisk oplevelse året rundt. Berlin er igen hele Tysklands hovedstad, og her finder du alt, hvad du kan ønske af storbyliv - fra verdenskrig og øst/vest drama til hektisk natteliv og hyggelige vandveje, fra finklutur og farverige markeder til spændende bydele der alle har deres egen charme og historie.

Se hoteller i Berlin her.

Hamburg

Hamburgs seværdigheder & shopping er kun få timer væk! Hamburg er en pulserende storby men også en grøn by med sø, kanaler og fredelige oaser. Her er altid noget nyt at opleve, fængende musicals, spændende restauranter, forlystelser og minder fra byens 1200 år lange historie.

Se hoteller i Hamburg her.

Nordtyskland

Så tæt på og alligevel så dejligt anderledes. Besøg f.eks. den flotte ø Rügen, herlige Schwerin med sit eventyrslot, eller nogen af de skønne gamle hansestæder - Wismar, Rostock og Lübeck kan alle anbefales på det varmeste!

Se hoteller i Nordtyskland her.

Rügen

Rügen er Nordtysklands hyggelige ferie-ø med flotte strande og badebyer, idylliske fiskerlejer og hyggelige småbyer midt på øen. Oplev de hvide klinter, Hitlers store ferieby og statelige godser i fortryllede haver og besøg nogen af øens kunsthåndværkere og find feriens bedste souvenir.

Se hoteller i Rügen her.

Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein

Nordtyskland er så tæt på, og der er så meget spændende, du kan opleve – storbyen Hamburg, hyggelige småbyer og skøn natur.
Se alle de spændende hoteller i Schleswig-Holstein her
Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern er fyldt med oplevelser – flotte landskaber, mondæne badebyer, eventyrslotte og shopping.
Se alle hoteller i Mecklenburg-Vorpommern her
Bayern/Harzen

Bayern/Harzen

Bayern i Sydtyskland er en mageløs oplevelse og ren balsam for sjæl & krop. I Harzen i Midttyskland kan I slappe af, nyde det fantastiske landskab med bjerge og skove, køre med veterantog og besøge skønne, gamle byer. Se alle hoteller i Harzen her.
Se alle hoteller i Harzen her