Sverige Rotation

Sverige - naturskønt og børnevenligt

Info om Sverige

Det lille falurøde hus ved skovsøen, smarte Pippi, fortryllende skærgårdsoplevelser og flotte pister - det er Sverige! Og shopping til svenske priser! Og så glemte vi konditorierne, krimierne og herlige Liseberg! Der er så meget at opleve i Sverige, at du må af sted flere gange om året!

Læs mere om Sverige

Stockholm

Stockholm er en elegant storby - fyldt med oplevelser af enhver slags og smadderhyggelig. Her kan du shoppe med udsigt til skærgården, trisse rundt i Gamla Stans charmerende gader, spise godt og besøge nogen af byens kendte seværdigheder - f.eks. Vasaskibet og friluftsmuseet Skansen. Oplev byen fra vandet og shop svensk design - og husk tid til at 'fika' - spise kage og drikke kaffe!

Se alle de fine hoteller her...

Göteborg

Göteborg er en by for hele familien. Tag på sejltur i skærgården, tag jer tid til at opleve Liseberg og udforsk byens gamle hjørner og torve - her ligger hyggelige caféer med lækre kager og sjove, små butikker. På Avenyn er der restauranter, shoppingmekka, teater og klubber til en travl og festlig dag - og nat - i storbyen.

Bo f.eks. her...

Midtsverige

Midtsverige

Midtsverige lokker med en lang række interessante seværdigheder og attraktioner for hele familien. Besøg bl.a. Stockholm, Uppsala eller Dalarna.
Se alle vores skønne hoteller i Midtsverige HER
Vestkysten

Vestkysten

Oplev bl.a. Bohusläns skærgård eller Sveriges livlige hovedstad nr. 2 - Göteborg.
Se alle vores skønne hoteller ved vestkysten HER
Göteborg

Göteborg

I Göteborg, Sveriges næststørste by, finder I seværdigheder, shopping og sjove oplevelser for hele familien - samt caféliv og hyggelige gader.
Se alle vores hoteller i Göteborg HER
Skåne - Sydsverige

Skåne - Sydsverige

Skåne er fyldt med seværdigheder, attraktioner og spændende historiske steder, der alle er et besøg værd – læg bl.a. vejen omkring Malmö, Helsingborg og Ystad.
Se alle vores hoteller i Skåne HER