Ferie i Danmark

Danmark - Priser fra 254,-

Rejser i Danmark

Når solen skinner over gule rapsmarker og Dannebrog vajer mod den sommerblå himmel - så er der ikke noget bedre sted at holde ferie end Danmark! Søde jordbær, afslappede dage på feriehusets terrasse, et hurtigt dyp i bølgerne ved Skagen, nyrøgede sild på Bornholm og en sjov dag i en familiepark.

Læs mere om Danmark

Feriebolig i Danmark

Ferien i Danmark bliver lidt nemmere, når I vælger en feriebolig frem for hotel - specielt når børnene er med. I bestemmer tempoet og skal ikke tænke stuepiger og spisetider ind i jeres program, men kan slappe af og nyde dagen! Bo f.eks. i Agger Tange Strand ved Vesterhavet fra kun 3.930 kr.!

Læs mere om feriebolig i Danmark

LEGOLAND® Billund

Besøg LEGOLAND® Billund og giv hele familien en herlig oplevelse. I kan bo på Hotel Legoland eller vælge et hotel i nærheden af parken. Uanset hvad I ønsker jer, så finder I det helt sikkert her.

Ophold i nærheden af Legoland

København

København er den mest forrygende storby! Bare det at sidde på én af byens trendy caféer og dyrke lidt 'people-watching' er en oplevelse, og der er et væld af spændende ting at se og opleve på museer, gallerier, langs havnefronten, i de små sidegader og på torve - og så er der jo SHOPPING!

Se hoteller i København her.

Områder i Danmark

Nær LEGOLAND® Billund

Nær LEGOLAND® Billund

Giv små & store en herlig oplevelse i LEGOLAND® Billund! Find et godt hotel her og sæt en dag af til at opleve alt det sjove i parken.
Se alle de skønne hoteller tæt på LEGOLAND® her
Nordjylland

Nordjylland

Velkommen i ferielandet - med kilometerlange strande, idylliske kystbyer, shopping i Aalborg og masser af sjov for hele familien.
Se alle vores skønne hoteller i Nordjylland her
Sønderjylland

Sønderjylland

Gå på opdagelse i Sønderjyllands hyggelige byer og landskaber, oplev Dybbøl Mølle, Universe på Als eller tag en tur til hyggelige Flensborg.
Se alle vores hoteller i Sønderjylland
Fyn

Fyn

Gå på opdagelse på eventyr-øen! Hils på hr. Andersen i Odense og oplev de mange herregårde eller tag på tur til de fine kystbyer.
Se alle de skønne hoteller på Fyn her
Sjælland

Sjælland

Der er naturligvis København med Rundetårn og Fields, men I kan også besøge Holger Danske og gamle fiskerlejer – og bestige Møns klint.
Se alle de skønne hoteller på Sjælland her