Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  
Partnere
Bliv partner med DTF travel

Partnere

Bliv partner med DTF travel


Knapp


Knapp
Bliv partner med DTF travel
Del DTF travels rejser og gode tilbud og få provision for dit arbejde! Vores partnerprogram er en spændende mulighed, hvor du får provision for hvert genereret salg via din hjemmeside, blog, magasin eller feed på sociale medier. Brænder du for rejser til varme destinationer, drømmer du om sneklædte bjerge med herligt skiløb, eller længes du efter at opdage verdens uopdagede skatte? Uanset hvad du interesserer dig for, så er det måske dig, vi leder efter til et partnersamarbejde. DTF travel tilbyder en fordelagtig provisionsaftale og et bredt udbud af materiale, som du kan anvende i dine kanaler for at booste dit salg. Vi har mere end 16 mio. unikke sidevisninger. Og vi sælger på 28 forskellige markeder. Gennem DTF travel får du adgang til mere end 3 mio. overnatningsmuligheder og til rutefly til alle store destinationer verden over samt adgang til Stena Lines færgeoverfarter i Europa. Hermed er du sikret, at der findes ferieboliger, hoteller og transportmuligheder, som svarer til det, du ønsker at udbyde. Har du en kommerciel hjemmeside, en blog eller en kanal på de sociale medier, som du mener, kan tiltrække trafik og generere salg for DTF travel, så er du meget velkommen til at kontakte os. 
En platform, som forbinder virksomheder
Tilbyder du oplevelser, aktiviteter eller seværdigheder, som du gerne vil tilbyde sammen med overnatning og transport? Så har vi en god mulighed for dig for at gøre dine produkter endnu mere synlige! DTF travel har et partnerskab med virksomheden Bokun, som er en platform udviklet til din type virksomhed, og som du kan tilmelde dig gratis. Når du gør dine produkter bookingbare via Bokun, får du en række fordele: 


Mulighed for markedsføring via vores kanaler. Også markedsføring gennem Stena Lines forskellige salgskanaler (Sembo Sverige/Norge/Tyskland, DTF-Travel i Danmark og Stena Lines salgskanaler)


Du giver hotellerne i regionen mulighed for at pakketere dine oplevelser og skabe salgbare pakker gennem deres kanaler, hvilket giver yderligere eksponering og markedsføring til dig. Dvs. at hoteller i din region kan lave pakker med dine oplevelser og sælge i deres kanaler.


Du risikerer ikke noget - du kan kun få flere besøgende. Sembo/DTF Travel er teknisk arrangør af pakkerejsen, og det er således os, der giver garantier til Kammerkollegiet, så det overholder pakkerejseloven.


Det koster dig intet, hvis du ikke sælger noget.


Ved at sælge dit produkt/attraktion hos os, vil det blive vist på en platform, som på et normalt år har mere en 500.000 kunder og mere end 200.000 bookinger på alle vores markeder.


 Interesseret i at vide mere om vores nye rejseplatform og dine muligheder? Download PDF med mere info Lyder dette som noget for dig? Kontakt os og få en snak om at blive partner ved at sende en e-mail til partnership@sembo.se
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Bliv partner med DTF travel

Del DTF travels rejser og gode tilbud og få provision for dit arbejde! Vores partnerprogram er en spændende mulighed, hvor du får provision for hvert genereret salg via din hjemmeside, blog, magasin eller feed på sociale medier. Brænder du for rejser til varme destinationer, drømmer du om sneklædte bjerge med herligt skiløb, eller længes du efter at opdage verdens uopdagede skatte? Uanset hvad du interesserer dig for, så er det måske dig, vi leder efter til et partnersamarbejde.

DTF travel tilbyder en fordelagtig provisionsaftale og et bredt udbud af materiale, som du kan anvende i dine kanaler for at booste dit salg. Vi har mere end 16 mio. unikke sidevisninger. Og vi sælger på 28 forskellige markeder. Gennem DTF travel får du adgang til mere end 3 mio. overnatningsmuligheder og til rutefly til alle store destinationer verden over samt adgang til Stena Lines færgeoverfarter i Europa. Hermed er du sikret, at der findes ferieboliger, hoteller og transportmuligheder, som svarer til det, du ønsker at udbyde.

Har du en kommerciel hjemmeside, en blog eller en kanal på de sociale medier, som du mener, kan tiltrække trafik og generere salg for DTF travel, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

En platform, som forbinder virksomheder

Tilbyder du oplevelser, aktiviteter eller seværdigheder, som du gerne vil tilbyde sammen med overnatning og transport? Så har vi en god mulighed for dig for at gøre dine produkter endnu mere synlige!

DTF travel har et partnerskab med virksomheden Bokun, som er en platform udviklet til din type virksomhed, og som du kan tilmelde dig gratis. Når du gør dine produkter bookingbare via Bokun, får du en række fordele:

 • Mulighed for markedsføring via vores kanaler. Også markedsføring gennem Stena Lines forskellige salgskanaler (Sembo Sverige/Norge/Tyskland, DTF-Travel i Danmark og Stena Lines salgskanaler)

 • Du giver hotellerne i regionen mulighed for at pakketere dine oplevelser og skabe salgbare pakker gennem deres kanaler, hvilket giver yderligere eksponering og markedsføring til dig. Dvs. at hoteller i din region kan lave pakker med dine oplevelser og sælge i deres kanaler.

 • Du risikerer ikke noget - du kan kun få flere besøgende. Sembo/DTF Travel er teknisk arrangør af pakkerejsen, og det er således os, der giver garantier til Kammerkollegiet, så det overholder pakkerejseloven.

 • Det koster dig intet, hvis du ikke sælger noget.

 • Ved at sælge dit produkt/attraktion hos os, vil det blive vist på en platform, som på et normalt år har mere en 500.000 kunder og mere end 200.000 bookinger på alle vores markeder.


Interesseret i at vide mere om vores nye rejseplatform og dine muligheder? Download PDF med mere info

Lyder dette som noget for dig? Kontakt os og få en snak om at blive partner ved at sende en e-mail til partnership@sembo.se

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


KnappKnapp
Planer for underleverandører, Lite og ProHer kan du læse om de betingelser og fremgangsmåder, der gælder for de forskellige typer af underleverandører. 
Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål ved at sende en e-mail til partnership@sembo.se
BÓKUN - PLAN FOR UNDERLEVERANDØRER


Registrering af underleverandørkonto i Bókun af Sembo/Stena Line Travel Group 


Salg udelukkende på Sembo/Stena Line Travel Groups hjemmesider og Viator (via Bókun-forbindelse) 


Sembo/Stena Line Travel Group har adgang til at ændre underleverandørens produktindhold (men vil kun gøre dette, hvis underleverandøren specifikt anmoder om det og giver tilladelse hertil) 


Månedlige omkostninger på 9 USD, som betales af Sembo/Stena Line Travel Group 


1,5% kommissionsgebyr (til Bókun) for bookinger foretaget via et Bókun-websted, bookingwidget, bookingportal, API og markedsplads (ingen yderligere gebyrer for offline- og OTA-bookinger) 


0% provisionsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group indtil den 31. december 2022 


Fra den 1. januar 2023 aftales provisionsprocent 


Tilbuddet er gyldigt i 12 måneder fra datoen for registrering af underleverandørkontoen (af Sembo/Stena Line Travel Group)


BÓKUN - LITE-PLAN


Tilmeld dig på bokun.io inklusiv 14 dages gratis prøveperiode på Bókun PRO-planen 


Få samme adgang og fordele som Bókun PRO-planen - salg kan ske gennem enhver kanal eller hjemmeside 


Månedlig omkostning på 15 USD betalt af Sembo/Stena Line Travel Group 


3% kommissionsgebyr (til Bókun) for bookinger foretaget via et Bókun-websted, bookingwidget, bookingportal, API og markedsplads (ingen yderligere gebyrer for offline- og OTA-bookinger) 


0% provisionsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group indtil den 31. december 2022 


Fra den 1. januar 2023 aftales provisionsprocent 


Tilbuddet er gyldigt i 12 måneder fra datoen for registrering på bokun.io


 Tilmeld dig Bókun LITE abonnement her!
BÓKUN - PRO PLAN


Tilmeld dig på bokun.io inklusiv 14 dages gratis prøveperiode på Bókun PRO-planen 


Opgrader til Bókun PRO-plan inden for 14-dage for 49 USD pr. måned Salg kan foretages gennem enhver kanal eller hjemmeside 


1,5% kommissionsgebyr (til Bókun) for bookinger foretaget via et Bókun-websted, bookingwidget, bookingportal, API og markedsplads (ingen yderligere gebyrer for offline- og OTA-bookinger) 


0% provisionsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group indtil den 31. december 2022 


Fra den 1. januar 2023 aftales provisionsprocent


 Tilmeld dig Bókun PRO abonnement her!
Bókun LITE og PRO indeholder følgende funktioner: Administrer produkter, priser og tilgængelighed, Spor alle bookinger på ét sted, Tilføj ubegrænset antal brugere og tilpas brugerroller, Tilslut og distribuer produkter via OTA'er og forhandlere, Sælg online med Bókun Website Builder eller Booking Widget, Kør rapporter og se analyser i realtid.
 
Download planerne som PDF:
 BÓKUN-planer - dansk version BÓKUN plans - English version Kontakt os og få en snak om at blive partner ved at sende en e-mail til partnership@sembo.se
 
 

Planer for underleverandører, Lite og Pro

Her kan du læse om de betingelser og fremgangsmåder, der gælder for de forskellige typer af underleverandører. 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål ved at sende en e-mail til partnership@sembo.se

BÓKUN - PLAN FOR UNDERLEVERANDØRER

 • Registrering af underleverandørkonto i Bókun af Sembo/Stena Line Travel Group

 • Salg udelukkende på Sembo/Stena Line Travel Groups hjemmesider og Viator (via Bókun-forbindelse)

 • Sembo/Stena Line Travel Group har adgang til at ændre underleverandørens produktindhold (men vil kun gøre dette, hvis underleverandøren specifikt anmoder om det og giver tilladelse hertil)

 • Månedlige omkostninger på 9 USD, som betales af Sembo/Stena Line Travel Group

 • 1,5% kommissionsgebyr (til Bókun) for bookinger foretaget via et Bókun-websted, bookingwidget, bookingportal, API og markedsplads (ingen yderligere gebyrer for offline- og OTA-bookinger)

 • 0% provisionsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group indtil den 31. december 2022

 • Fra den 1. januar 2023 aftales provisionsprocent

 • Tilbuddet er gyldigt i 12 måneder fra datoen for registrering af underleverandørkontoen (af Sembo/Stena Line Travel Group)

BÓKUN - LITE-PLAN

 • Tilmeld dig på bokun.io inklusiv 14 dages gratis prøveperiode på Bókun PRO-planen

 • Få samme adgang og fordele som Bókun PRO-planen - salg kan ske gennem enhver kanal eller hjemmeside

 • Månedlig omkostning på 15 USD betalt af Sembo/Stena Line Travel Group

 • 3% kommissionsgebyr (til Bókun) for bookinger foretaget via et Bókun-websted, bookingwidget, bookingportal, API og markedsplads (ingen yderligere gebyrer for offline- og OTA-bookinger)

 • 0% provisionsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group indtil den 31. december 2022

 • Fra den 1. januar 2023 aftales provisionsprocent

 • Tilbuddet er gyldigt i 12 måneder fra datoen for registrering på bokun.io

Tilmeld dig Bókun LITE abonnement her!

BÓKUN - PRO PLAN

 • Tilmeld dig på bokun.io inklusiv 14 dages gratis prøveperiode på Bókun PRO-planen

 • Opgrader til Bókun PRO-plan inden for 14-dage for 49 USD pr. måned Salg kan foretages gennem enhver kanal eller hjemmeside

 • 1,5% kommissionsgebyr (til Bókun) for bookinger foretaget via et Bókun-websted, bookingwidget, bookingportal, API og markedsplads (ingen yderligere gebyrer for offline- og OTA-bookinger)

 • 0% provisionsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group indtil den 31. december 2022

 • Fra den 1. januar 2023 aftales provisionsprocent

Tilmeld dig Bókun PRO abonnement her!


Bókun LITE og PRO indeholder følgende funktioner: Administrer produkter, priser og tilgængelighed, Spor alle bookinger på ét sted, Tilføj ubegrænset antal brugere og tilpas brugerroller, Tilslut og distribuer produkter via OTA'er og forhandlere, Sælg online med Bókun Website Builder eller Booking Widget, Kør rapporter og se analyser i realtid.

 

Download planerne som PDF:


BÓKUN-planer - dansk version
BÓKUN plans - English version

Kontakt os og få en snak om at blive partner ved at sende en e-mail til partnership@sembo.se

 

 


Knapp