Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Adventskalender

Adventskalender

 

Adventskalender

Deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort til et specifik roadtrip til en værdi mellem 1.600,- og 6.500,- hver søndag i advent indtil jul. Alt du skal gøre er at følge os på Instagram og Facebook, hvor du kan finde ud af, hvilket roadtrip vi leder efter. Du deltager i konkurrencen ved at skrive navnet på roadtrippet herunder og beskriv med maksimalt 40 ord, hvorfor du skal vinde.

 

SÅDAN GØR DU

1. Skriv navnet på roadtrippen (f.eks. Glenn)

2. Beskriv med 40 ord, hvorfor du skal vinde rejsen

3. Følg vores Instagram og Facebook-side

 

Held og lykke!

 

Find svaret blandt vores roadtrips

Konkurrencevilkår:

Præmien er et gavekort der dækker hele eller dele af en roadtrip for op til 4 personer. Gavekortet skal bruges senest den 31/5 2021. Konkurrencen arrangeres af DTF travel og Sembo i samarbejde med forskellige hoteller. Konkurrencen løber indtil 20/12 2020.

Vinderen vil blive annonceret kort derefter. Juryen består af ansatte ved DTF travels og Sembos marketingafdeling. Juryens beslutning kan ikke ændres. Evt. præmieskat betales af vinderen. Medarbejdere hos DTF travel og Sembo samt deres familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er fælles for www.dtf-travel.dk og www.sembo.se. Transport indgår ikke i præmien, men kan tilkøbes hos DTF travel og Sembo.