Wellness Rotation

Wellness Ophold

Hvem vil ikke gerne forkæles? Slappe af i skønne omgivelser og føle hverdagen blegne, nyde skønne wellness behandlinger eller have god tid til at nyde et lækkert gourmet måltid i stearinlysenes skær, medens I lægger planer for morgendagen. Vælg et godt hotel i Danmark eller ryk over grænsen til hyggelig hotel i Nordtyskland og nyd det så i fulde drag - I har helt sikkert fortjent det!

 

Wellnessophold i Danmark, Sverige og Tyskland

Wellness Spa

Drømmer du om wellness, massage og wellness-behandlinger? Så forkæl dig selv med et billig wellnessophold! Et wellnessophold er alt, der skal til for at slappe af og lade batterierne op - og DTF travel har helt sikkert et billigt wellnessophold til din afslappende wellness-ferie. DTf travel har wellnessophold i Danmark, Sverige og Tyskland.

Find din rejse her

 

DTF Classic ophold i Danmark og Sverige

Wellness Dtf

De kendte DTF travel weekendophold og ferier, hvor du altid får lidt mere end en seng at sove i. DTF Classic er nemlig de ophold, vores trofaste gæster kender fra "gamle dage", hvor vores indkøbere har forhandlet sig frem til rigtig gode priser og fået inkluderet lidt mere. Se alle vores ophold i Danmark og Sverige og vælg mellem de gode tilbud og priser.

Find din rejse her