Weekendophold Rotation

Weekendophold og miniferie

Det er ikke altid, der lige er tid til at trække en hel uge eller flere ud af kalenderen, selv om lysten og behovet for nogle fridage er der. Et billig weekendophold eller en miniferie kan der som regel blive råd til. Og man behøver slet ikke rejse langt for at få de største oplevelser - en romantisk weekend, et wellnessophold eller et par dages ferie på et gourmetophold er ofte nok til at gøre jer klar til hverdagen igen.

 

Lille ferie med store oplevelser!

Selvfølgelig er det skønt med en lang sommerferie eller en uges skiferie, men det er utroligt, hvor mange skønne oplevelser I kan få bare ved at rejse et par enkelte dage væk fra vasketøj og fyldte kalendere.

 

Tid til at være sammen
Et billig weekendophold med gourmet eller wellness er luksus for sjæl og krop, en forlænget weekend med familien giver nye kræfter til at tackle madpakker og opvask, og en romantisk miniferie hvor I sammen oplever København eller Nordtyskland er vitaminer til parforholdet - der er så mange muligheder for at sætte lidt kulør på livet.

Masser af muligheder på en miniferie
Uanset om I vælger en miniferie midt på ugen, et weekendophold eller en forlænget weekend, så har I et væld af tilbud at vælge mellem hos DTF travel. Gør et romantisk weekendophold til noget helt specielt med lidt luksus - f.eks. en candlelight dinner eller velværebehandlinger, eller snup en billig miniferie så I kan tillade jer en ekstra tur!

 

Miniferie året rundt
En miniferie eller et billig weekendophold er perfekt til at løfte humøret uanset årstid. En forlænget weekend om vinteren med skøn wellness, gourmet mad og friske traveture, en romantisk weekend i en flot storby i forårsstemning, en hyggelig miniferie når efteråret sætter ind med gyldne farver og ild i pejsen eller en decembertur til et hyggeligt tysk hotel nær et stemningsfyldt julemarked - ih, hvor det pynter på hverdagen alt sammen!

 

For 2 eller flere
En romantisk rejse for to er naturligvis ren lykke, men én gang imellem er det hele familien, der trænger til et skud energi og en ferie, og I kan sagtens få begge dele til en billig penge hos os - så billigt at der måske kan blive både til det ene og det andet!

 

Weekendophold Familie

Fejr med manér
En miniferie eller et weekendophold er også helt perfekt, hvis I har en speciel mærkedag, der skal fejres - tag børn, svigerbørn og børnebørn med på et hyggeligt hotel eller et godt feriecenter og sæt samvær og hygge på programmet, eller forær teenagedatteren et weekendophold med wellness og lidt luksus - det bliver et hit!

 

Wellnessophold

Wellnessophold eller gourmetophold
Hvem vil ikke gerne forkæles? Slappe af i skønne omgivelser og føle hverdagen blegne, nyde skønne wellness behandlinger eller have god tid til at nyde et lækkert gourmet måltid i stearinlysenes skær, medens I lægger planer for morgendagen. Vælg et godt hotel i Danmark eller ryk over grænsen til hyggelig hotel i Nordtyskland og nyd det så i fulde drag - I har helt sikkert fortjent det!

 

Romantisk Weekendophold

Weekendophold i København
Romantisk, billig, miniferie, weekendophold - København er perfekt, uanset hvad I vil! En hyggelig storby med masser af seværdigheder, berømte restauranter, internationale teater- og musicalopsætninger, shopping i verdensklasse og masser af muligheder for en pause på en livlig café med tid til lidt "people watching" og en forfriskning. Bo midt mellem de mange tilbud i København eller læg jeres base i rolige omgivelser uden for centrum.

 

Miniferie Tyskland

Billig weekendophold
Du behøver ikke tømme sparegrisen for at tage på en miniferie eller et weekendophold, hos os finder du nemlig ferie i alle prisklasser. Og selv om din miniferie skal være billig, så kan du alligevel både vælge en storbyferie i Berlin, en romantisk ferie i Paris, et par dage ved Limfjordens vande og ferie på hotel i Sverige, København eller Nordjylland. Du finder nemlig altid et godt tilbud på et weekendophold hos DTF travel!

 

Miniferie Jul

På julemarked
Et weekendophold med duftende Glühwein, hjemmelavede lækkerier, fantasifulde gaveideer og stemningsfuld musik mellem små hyggelige træhytter - så kommer man rigtig i julestemning! Tyskerne er verdensmestre i livlige og atmosfærefyldte julemarkeder, der ligger smukt mellem gamle bindingsværkshuse og himmelstræbende kirketårne, men en miniferie i Sverige eller en forlænget weekend i København i december kan også byde på skønne julemarkeder og afslapning.