Storbyferie

Storbyferie i hele verden

Trave, slentre, sidde på en café, opdage kendte pladser og små stemningsfyldte baggårde, spise lokale lækkerier, opleve verdensberømte seværdigheder og skæve vinkler - er der noget bedre end storbyferie? Uanset om du er til kør selv ferie eller foretrækker at rejse med fly, så er der altid en fristende storby indenfor rækkevidde.

 

Storbyferie både her og der

London, Paris, Rom, København, Berlin, Milano, New York, Stockholm, Prag, Amsterdam, Barcelona eller noget helt andet - du finder altid et godt hotel til en storbyferie hos DTF travel - også selv om din rejse skal være billig! Kør selv ferie til Amsterdam eller fly til New York - det klarer vi!

 

Storbyferie med kunst og kultur
En rejse til en storby er det perfekte valg til jeres ferie, hvis I er vilde med kunst og kultur. Europas kunstmuseer gemmer på ufattelige kunstskatte og oplevelser af den slags, der gør jeres storbyferie til noget helt særligt. Avantgardekunst i Amsterdam, britiske klassikere i London, uventede mesterværker af Picasso i Barcelona, nytidskunst med historiske rødder i Berlin, overvældende pragt i Vatikanet i Rom - det kræver ofte mere end et weekendophold at få det hele med. Men en storbyferie kan I altid gentage - og blandt vores tilbud finder I altid et weekendophold eller en miniferie i en storby til en billig penge.

 

Storbyferie med shopping
Storbyferie er perfekt til dig, der gerne vil bruge tid i eksklusive boutiquer, fristende outlets, kendte shoppinggader og på bugnende markeder. Udvalget er overvældende på en rejse til Hamburg, København, New York, London, Berlin, Rom, og hvor din storbyferie ellers kan føre dig hen for at købe sko, tasker, ting til hjemmet, bøger eller kunst. Går din rejse med fly er der naturlige begrænsninger på hvad, du kan få med hjem fra din storbyferie (med mindre du får din indkøb sendt hjem!), vælger du kør selv ferie eller togrejse kan du slippe af sted med lidt flere poser - hvad vælger du?

 

Ferie med en mangfoldighed af oplevelser
Storbyferie er perfekt, hvis I vil opleve meget på en kort ferie, eller hvis I skal tilgodese forskellige interesser. Et weekendophold i London eller en miniferie i Amsterdam kan f.eks. både byde på store kunstoplevelser på berømte museer og på afslappede stunder i parker og ved søer og kanaler, og en storbyferie i Barcelona er både for arkitekturinteresserede og shopaholics. Der er et væld af storby oplevelser at vælge mellem, både når du vælger en storby, du kan nå på en kør selv ferie, og når du vil rejse længere væk med fly. Storbyferie i byer som Hamburg, København, Oslo, Amsterdam, Berlin og Göteborg byder på lige så spændende og uventede oplevelser, som hvis du sætter dig i et fly til Istanbul, London, New York eller Tallinn.

 

Storbyferie Berlin

Populær storbyferie
Storbyferie til Berlin er populær som aldrig før, og en rejse til London er stadig på de flestes ønskeliste. New York er trendy, men måske lidt langt at rejse på en forlænget weekend, så sæt gerne min. 5 overnatninger af til en storbyferie i The Big Apple. Danskerne tager også gerne et fly til Paris, Rom og Barcelona og en forlænget weekend på kør selv ferie til Hamburg, medens storbyferie i Amsterdam, Prag, Budapest og Stockholm er på vej op ad storbyferiens Top 25.

 

Storbyferie Paris

Storbyferie for store & små
Storbyferie er nok mest for os voksne, når det gælder caféliv og shopping, men et weekendophold i en storby i Europa eller måske endda en rejse til New York kan sagtens kombineres med børn. Hvad med Paris til mor og Disneyland® Paris til børnene? At rejse med fly er spændende for de fleste børn, og på en kør selv ferie til en storby kan etaperne afpasses efter børnenes tålmodighed. På en ferie med børn, kan I før jeres rejse undersøge, hvad der findes af grønne områder og parker, hvor de mindste kan brænde lidt krudt af, og tjek museer og andre seværdigheder for børnevenlige udstillinger, hvis I ikke selv har fantasi nok til at gøre Mona Lisa spændende for de små. Dinosaurer, tegneserier, tog - legetøj og fuld størrelse, videnskab, historie - der findes et væld af sjove og spændende udstillinger - og et besøg i Disneyland® Paris eller i Madame Tussauds vokskabinet, synes de fleste børn, er et scoop på deres storbyferie.

 

Storbyferie Barcelona

Storbyferie - weekendophold eller længere ferie
En forlænget weekend eller en uge - hvor lang skal jeres storbyferie være? Er det jeres første storbyferie i Amsterdam (eller Barcelona, eller Milano, eller London, eller.…), så kan I gerne vælge en forlænget weekend. På et weekendophold kan I hurtigt få en fornemmelse af om dette er en storby for jer, og så kan I evt. bruge flere dage næste gang - eller bare nyde at rejse tilbage på endnu en skøn storbyferie.

Tager I en hel uges storbyferie i New York (eller Berlin, eller Stockholm, eller Wien eller Paris, eller….), så har I bedre tid til at komme lidt uden for alfarvej og opleve de skæve og ukendte sider af jeres storby, eller I kan afsætte rigtig god tid til at studere byens museer og seværdigheder grundigt, inden jeres fly letter igen.

 

Storbyferie Newyork

Storbyferie med drama og musik
Det er ofte på en storbyferie, I kan opleve de store scenekunstnere, og et weekendophold i London eller en miniferie i New York bliver altså til noget helt specielt, hvis I inkluderer en musical i jeres ferie oplevelser. Stemningsfuld opera i Verona, kabaret i Berlin, jazz i Barcelona, kirkekoncert i Prag, romantisk musik i Paris, Vivaldi i Venedig - det sætter alt sammen ekstra kolorit på jeres storbyferie.

 

Kroatien

Storbyferie som en del af jeres sommerferie
Storbyferie kan naturligvis kombineres med en sol-bade-opleve rejse, så I får en ferie med mange forskellige oplevelser. Spanske strande og Barcelona, landsbyidyl og Berlin, svensk skærgård og Stockholm, norditalienske sletter og Venedig eller Verona, naturoplevelser og Hamburg, flotte Nordsjælland og København, flade kanallandskaber og Rotterdam - der er mange muligheder for ekstra oplevelser i en pulserende storby!

 

Flere rejsetips til jeres storbyferie med DTF Travel

Storbyferie med grønne oaser
Din ferie behøver ikke være butikker, højhuse og brosten det hele. Charmen ved en storbyferie er ofte netop, at du får en ferie eller et weekendophold med skift mellem pulserende gader, trendy storby butikker, livlige caféer og de grønne oaser og hyggelige, stemningsfulde miljøer, hvor tempoet er et helt andet. Tjek sidegader og baggårde, og spørg for at finde de gemte idyller, der gør jeres ferie lidt mere farverig.

 

Storbyferie som kør selv ferie
Mange tænker nok fly, når de tænker på storbyferie, men I kan også få alle tiders storbyferie, selv om I foretrækker kør selv ferie. København er oplagt til et weekendophold eller en miniferie, og hertil går det næsten lige så hurtigt med bil som med fly - og hvor mange af os kender egentlig vores hovedstad?
Berlin, Prag, Nice, Amsterdam, Bruxelles, Hamburg er også perfekte til en kør selv ferie. Med GPS bliver det en nem rejse til jeres hotel, og i mange storbyer kan I finde en p-plads ved jeres hotel. Når jeres rejse har bragt jer til jeres storby, og I har parkeret bilen, så glem alt om at være på kør selv ferie og brug i stedet apostlenes heste og de kollektive transportsystemer - det er meget nemmere, og I får oplevet meget mere på jeres storbyferie.

 

Storbyferie med fly
Fly er nemt til en storbyferie. I kan bruge hovedparten af jeres rejse til oplevelser og ikke til transport. Fra de fleste storby lufthavne er der god og billig kollektiv transport til centrum, og foretrækker I taxa, er der ofte fast pris fra fly til hotel, men tjek mulighederne - og bestil evt. - hjemmefra, så I ikke bliver snydt. Når I vælger storbyferie med fly, går der ofte kun et par timer, fra I starter jeres ferie, til I tjekker ind på jeres storby hotel og kan gå på opdagelse. En anden fordel ved at rejse med fly på storbyferie er, at det faktisk kan være en billig rejseform, hvis I holder lidt øje med de forskellige selskabers priser.
Bagage på en ferie med fly skal overvejes grundigt. Lavprisselskaberne har strenge regler for, hvor meget bagagen må veje og fylde og en overskridelse er ikke billig. Har I et stort shoppinggen, bliver det måske et problem på vej hjem fra jeres ferie? Tjek reglerne på forhånd, så jeres storbyferie ikke kommer til at byde på grimme overraskelser, men bliver til en skøn rejse, I har lyst til at gentage.

 

Storbyferie i byer af alle størrelser
Storbyferie betyder ikke nødvendigvis New York eller London. Storbypulsen finder I også i mange mindre byer, bl.a. Aarhus, Bristol, Firenze, Nice, Edinburgh, Bremen, Lille og Kiel. Tysklands smukke hansestæder Lübeck, Rostock, Wismar, etc. byder både på idyl og atmosfære til en ferie med byoplevelser og er absolut også en rejse værd - og de passer fint til en kør selv ferie.

 

Storbyferie uden kø
3 timers kø til Tower of London, 1 ½ time til Vatikanets museer i Rom, 4 timer til Louvres skatte i Paris, 5 timer til Picasso specialudstilling - det er ikke alles tid og tålmodighed, der rækker til dét på en storbyferie. Selv om I er kommet hurtigt frem med fly, er I måske ikke interesserede i at tilbringe tid i kø på jeres ferie. Heldigvis findes der firmaer, der kan gøre jeres storbyferie lidt nemmere og hjælpe jer med at "skip the line" - smutte uden om køen - til forskellige seværdigheder på jeres ferie. Det skal oftest bookes og betales hjemmefra og er dyrere end normal entrébillet - men så kan I også nyde Van Goghs mesterværker i Amsterdam, La Sagrada Famila kirken i Barcelona, Markuskirken i Venedig, Universal Studios Hollywood i Los Angeles, Colosseum i Rom og Empire State Building i New York uden at stå i kø. Men jeres storbyferie kan naturligvis også blive ekstra god, hvis I havner i en kø, hvor der deles erfaringer om oplevelser og gode restauranter - så valget er jeres.

 

Storbyferie i Norden
Storbyferie i Norden er et godt alternativ til en ferie længere mod syd. Vælg fly eller kør selv ferie som det passer jer - og jeres kalender - bedst. Oslo, København, Stockholm, Helsinki er alle oplagt til en rejse med flotte oplevelser, men der er mange andre muligheder for en storbyferie med spændende seværdigheder og fristende shopping i Norden. Bergen er en lille storby med fantastisk beliggenhed, Göteborg er et shoppingparadis og perfekt til en storbyferie med børn, Malmö er en lille storby, der byder på lidt af det meste, og både Aalborg i Nordjylland og Aarhus i Østjylland har storbypuls, shopping og caféliv - så I behøver ikke rejse langt væk for at få en spændende storbyferie.

 

Storbyferie på hotel eller i ferielejlighed
Hotel eller lejlighed? Hvis I vil bestemme spisetider og tempo selv, så vælg en ferielejlighed, hvor I kan være helt jer selv. Elsker I at blive forkælet og få morgenmaden serveret og sengen redt, så vælg en ferie på hotel.