Sommerferie Rotation

Sommerferie i hele verden

Sommerferie! Der er bare ikke noget så godt som sommerferie! - Det skulle da lige være at gå og glæde sig til den. Uanset om din sommerferie skal være en kør selv ferie til en lækker feriebolig i Italien, eller du foretrækker ferie på hotel i det franske ferieparadis, drømmer om sommerferie med krystalklart vand i Kroatien eller elsker den lune(fulde) sommer i Danmark, så er noget af det bedste næsten at samle inspiration og planlægge dage med ingenting og alting!

 

Sommerferie - Nyd den 3 gange!

Din sommerferie er vigtig! Her skal du lade op til resten af året, så alle aspekter af din sommerferie skal overvejes nøje og planlægges, så det passer til netop din og din families drøm om en sommerferie.
Når man bliver rigtig go' til sommerferie, så kan man nyde den hele 3 gange - når man planlægger sin ferie, overvejer alle mulighederne og glæder sig, når man er på ferie og smager på det hele, og når man kigger på de mange fotos fra den dejlige sommerferie bagefter! Vælg mellem vores mange destinationer eller måske en All-inclusive rejse.

 

Kør selv ferie
Når jeres sommerferie skal planlægges, har I et væld af muligheder. Naturligvis kan I ikke nå helt så langt på jeres sommerferie, hvis I vælger kør selv ferie frem for ferie med fly, men der er alligevel et væld af spændende steder indenfor en kørevenlig radius, hvor I kan få alle tiders sommerferie. I kan nemt nå til både Kroatien, Spanien, Italien og Frankrig uden at føle, at I tilbringer jeres sommerferie på en motorvej, og har I lyst til en kør selv ferie til f.eks. Tyskland, Norge, Sverige eller Holland, så er det jo næsten kun en smuttur i dag - og passer fint, også selv om I måske kun har tid til en miniferie i jeres sommerferie. Læs mere om miniferie eller læs om vores inspiration til ferie.

 

Sommerferie med fly
Vælger I sommerferie med fly, så har I naturligvis endnu flere muligheder, når det gælder destination til jeres sommerferie. Skal jeres sommerferie være en miniferie, så giver en rejse med fly også mulighed for flere oplevelser på feriestedet - mere sommerferie med tid til oplevelser og mindre til transport.

 

Sommerferie - hotel eller feriebolig?
Når I planlægger, skal I finde ud af om turen går til Norge, Italien, Tjekkiet eller noget helt andet, men I skal også finde ud af, om I vil forkæles og holde jeres sommerferie på et hotel, eller om I er mere til en feriebolig, hvor I selv bestemmer spisetider og tempo. I finder begge dele hos os, når I går i gang med at planlægge jeres sommerferie.

 

Italien

Italien - drømmen om en sommerferie
Italien er en drøm af en sommerferie! Her er dramatiske landskaber, idylliske landsbyer, duftende torvemarkeder, familievenlige hoteller og hyggelige feriebyer, og der findes stort set ikke et sted med respekt for sig selv, der ikke har en "romersk fortid" - det skulle da lige være romantiske Venedig, der har skabt sin egen fortid. Norditalien med Gardasøen er perfekt til en kør selv ferie med dasedage, udflugter på Gardasøen og til forlystelsesparken Gardaland, der bliver et hit hos familiens mindste. Toscana er evig populær, men andre regioner i Italien som f.eks. Veneto, Umbrien og Campania er absolut også en sommerferie - eller to - værd! 
Italien er et godt valg både for jer, der rejser alene to og vil hygge jer på hotel, og for en børnefamilie der foretrækker en feriebolig med poolområde og legeplads. Læs mere om ferielejligheder

 

Frankrig

Frankrig - den klassiske sommerferie
Den franske Riviera har altid været populær, når der skal vælges sommerferie, men Frankrig byder på så meget andet og mere end Rivieraen. For en børnefamilie er Disneyland Paris et oplagt mål på en kør selv ferie, og Paris er naturligvis perfekt, hvis der står shoppingferie og berømte seværdigheder på ønskelisten. Frankrig er stort og fyldt med skønne ferieoplevelser - farverige markeder, overvældende landskaber, idylliske småbyer og skønne madoplevelser, uanset om I vælger nord, syd, øst eller vest til jeresommerferie. Rivieraen er det elegante ferieparadis i Frankrig, men vinlandet Alsace med idylliske bindingsværksbyer, vinmarker og den fristende vinrute samt De franske Alper med udsigter og lækkerier er også et par af de gode bud på en dejlig sommerferie i Frankrig - uanset om I foretrækker kør selv ferie eller fly, og uanset om I vil bo på hotel eller i feriebolig. Læs mere om ferielejlighed

 

Holland

Holland - sommerferie blandt kanaler
Holland er tulipaner, kanaler og vindmøller - og et fantastisk ferieland til en bilferie! Holland er ikke et stort land, men alligevel er der kæmpeforskel på landskaber og særpræg i regionerne, og på en kør selv ferie kan I komme godt rundt i det hyggelige land - fra Vadehavet mod nord til den løsslupne stemning mod syd. På jeres sommerferie i Holland må I besøge Amsterdam og gå tur langs kanalerne og gavlhusene - husk at se jer for blandt de enormt mange cyklister! Udsigten fra Euromast i Rotterdam er en oplevelse for store og små i en børnefamilie, og børnenes ferie bliver endnu sjovere, hvis de får lov at se Holland i miniature i Madurodam. Ost, træsko og et væld af spændende museer bliver også en del af jeres sommerferie i Holland. Læs mere om hotel i Amsterdam

 

Tyskland

Tyskland - sommerferie med charme
Tyskland er alle tiders land til din sommerferie og alt for fyldt med oplevelser til blot at køre igennem! Perfekt til en kør selv ferie, så I kan nå rundt og opleve både slotte, idylliske landsbyer og de bragende flotte landskaber med floder, skove, bjerge og vandfald.

Tyskland er fint til en miniferie, hvor I kan finde et hyggeligt hotel i Nordtyskland, måske i en flot, gammel hansestad som Lübeck og Wismar eller i det underskønne Harzen med fantastiske middelalderbyer som Goslar og Quedlinburg. Skal I holde miniferie i udflugtsafstand til Hamborg, så und jer et besøg i én af Europas mest spændende storbyer samtidig.

Tyskland er også ideel til en længere sommerferie, f.eks. ved Rhinen, hvor der er utroligt meget at se og opleve, eller I kan finde et dejligt hotel eller en feriebolig i et flot område nær Berlin, så I kan kombinere naturoplevelser med storby i jeres sommerferie. Bayern med de dybe skove og det gode øl og den elegante ferieø Rügen i Østersøen kan absolut også anbefales til en flot sommerferie! Læs mere om ferielejlighed i Tyskland

 

Kroatien

Kroatien - førsteklasses badeferie
2.786 solskinstimer om året! Velkommen til en sommerferie I vil huske længe, uanset om I er to eller en børnefamilie. Krystalklart vand, en komfortabel feriebolig eller et lækkert hotel fem skridt fra et flot poolområde, solblå himmel over glitrende strande og øer - ren afslapning! Men her er også masser af spændende historiske og nutidige seværdigheder, hvis I vil på udflugt. På en sommerferie til Kroatien kan I vælge fly, hvis I ikke er så glade for at køre, men med en herlig badeferie forude er køreturen derned absolut overkommelig - også for en børnefamilie, hvis I foretrækker en kør selv ferie. I kan evt. gøre turen til en del af oplevelsen og tage et par overnatninger undervejs til jeres hotel eller feriebolig i det kroatiske ferieparadis. Læs mere om ferielejligheder i Kroatien

 

Sommerferie med børn

For nogen er sommerferie det samme som 3 uger tæt pakket med oplevelser og aktiviteter - herlig sommerferie for dem! Hvis I holder sommerferie med børn, så behøver I nok ikke tænke helt så meget action ind i jeres sommerferie. Specielt ikke hvis børnene, I holder sommerferie sammen med, ikke er så store. Sommerferie er også tid til afslapning for børnene, der ofte har en hektisk hverdag med et fast program, tider der skal overholdes og mange mennesker at forholde sig til. Så en sommerferie med luft og tid til bare at være sammen er ofte den bedste sommerferie for mindre børn. Er der vand i nærheden, og gider de voksne tage sig tid til at spille bold og lege, så bliver det verdens bedste sommerferie!

 

Sommerferie i Danmark - sommerferie for børn
Børn og sommerferie! Glad barnelatter ved rutsjebanen, højtlæsning i hotelsengen og en ekstra is i solen - dét er sommerferie for de små! Og det er næsten uanset, om der står sommerferie i Danmark eller sommerferie i Italien på programmet.
Sæt en dag eller to i jeres sommerferie af til at besøge nogen af Danmarks sjove familieparker - Fårup Sommerland, LEGOLAND® Billund, Jesperhus, Knuthenborg Safaripark, Den fynske Landsby og Tivoli er alle et godt bud. Eller læg vejen omkring et af vore slotte, f.eks. Egeskov Slot på Fyn, Rosenborg ved København, Kronborg i Helsingør eller Højriis Slot på Mors - det sætter også kulør på børnenes sommerferie.

 

Sommerferie i Sverige - kun for børn
Sommerferie i de svenske skove og de norske fjelde er indbegrebet af en aktiv sommerferie i skønne omgivelser med traveture, klatring, skattejagter og flotte udsigter. Men det kan lige så nemt blive en sommerferie med afslapning, meditation på fjeldtoppen, picnic på søbredden, stille stunder i floden med fiskestang og livgivende stilhed på vidderne - du bestemmer, det er din sommerferie!
På en sommerferie med børn i Sverige vil et besøg på Liseberg i Göteborg, på Gröna Lund i Stockholm eller i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby - eller i en af de mange andre spændende, svenske familieparker - vække jubel i jeres sommerferie. Og et besøg i Dyreparken med Kardemomme by i Kristiansand eller i Tusindfryd ved Oslo bliver et hit på jeres sommerferie i Norge. 

 

Sommerferie - store forventninger
Jeres sommerferie er vigtig! Helt sikkert! Og det er med sommerferie næsten som med jul - forventningerne bliver nemt kæmpestore. Skru lidt ned for forventningerne til jeres sommerferie - det bliver nok ikke solskin hver dag i jeres sommerferie, og I undgår nok ikke et skarpt ord i ny og næ. Lidt plageri, et par mygstik og behov for alenetid kan I også opleve i jeres sommerferie - men tag det med i jeres forventninger og glæd jer til at være sammen og have god tid, så kan I ikke undgå at få en rigtig dejlig sommerferie!

 

Sommerferie i Danmark - sommerferie for teenagere!
Sommerferie i Danmark for teenagere er måske lidt sværere. De unges sommerferie oplevelser ender ofte på Facebook, og der skal gerne ske noget spændende, hyggeligt eller anderledes i deres sommerferie. Selv om mange af den også elsker en sommerferie med god tid, samvær, hygge, familieliv og sjov - hvis man går dem lidt på klingen! Sommerferie med sjove aktiviteter, sommerferie med naturoplevelser, sommerferie med lidt shopping på nye steder, og sommerferie hvor man kan sove længe - det er ofte teenagerens drøm om en god sommerferie.
Hvis din teenager ikke glæder sig til jeres sommerferie, så var det måske en idé at invitere en kusine/fætter eller en god ven/veninde på samme alder med på jeres sommerferie, så der er nogen jævnaldrende at dele oplevelsen med?

 

Sommerferie for voksne

Danmark og sommerferie - to der går godt sammen. Sommerferie ved stranden, sommerferie i København, sommerferie på Fyn, sommerferie i Nordjylland - det vrimler med muligheder for at holde alle tiders sommerferie i Danmark. Og det gælder uanset om I kun er jer to, eller I skal have børn med på jeres sommerferie.

 

Sommerferie i Danmark - voksen sommerferie
I kan sagtens finde lidt luksus og nogen helt specielle oplevelser til jeres voksen sommerferie i Danmark. Måske er det nu I skal holde sommerferie i Nordjylland og besøge Skagens Museum med klassikerne, eller er det tid for et weekendophold i Aarhus så I kan opleve My Rainbow Panorama? Kunstmuseet Louisiana er en fin udflugt på en sommerferie i København, eller måske når I holder sommerferie på et dejligt hotel ved Øresund, og Trapholt ved Kolding sætter ekstra kulør på en sommerferie på østkysten. Skal jeres sommerferie ikke bruges på museer, så venter der alligevel et væld af spændende oplevelser i Danmark. Sommerferie med lange traveture, sommerferie med udflugter til hyggelige fiskerlejer, sommerferie i livlige provinsbyer I ellers aldrig får besøgt, sommerferie i flotte ø-landskaber på Samsø, Bornholm og Rømø eller sommerferie med minderige oplevelser på tallerkenen - det er bare noget af det, I kan opleve i jeres ferie.

Sommerferie i Norge og Sverige
Sverige og Norge er perfekte til familiens sommerferie. Her får I en sommerferie med pragtfulde naturoplevelser og en sommerferie, I ikke glemmer lige med det samme! Flotte fjeldlandskaber, øde vidder, buldrende vandfald, blanke søer og stille sommerelve - det er sommerferie i verdensklasse! Efter en dag i frisk luft er det skønt at vende tilbage til hotellet eller ferieboligen og bare slappe af, for på en sommerferie skal der også være tid til at fordøje og snakke om oplevelserne.
En sommerferie med skærgårdsoplevelser er en fin måde at få skuldrene helt ned - solen glimter i vandet, og der dukker nye flotte udsigter op hvert minut. Det er også en sommerferie, der inviterer til stille stunder og hyggelig picnic.