Kør selv ferie til Italien, Frankrig eller Kroatien!

Kør selv ferie til Italien, Frankrig eller Kroatien, kør selv ferie til Nordjylland eller Sjælland, ferie i Norge eller Sverige, storbyferie til Berlin eller Amsterdam - når I vælger en kør selv ferie, så bestemmer I, hvor langt og hvornår der skal køres bil, og hvornår bilen skal stå stille. Kør selv ferie betyder, at I selv står for hele programmet på jeres ferie, og at I kan ændre, så meget I vil. 

Sommerferie ved Gardasøen med planlagte udflugter til Venedig og Verona, bliver måske til ren badeferie, fordi solen skinner og vandet er skønt, og på en kør selv ferie til Nordsjælland bliver I måske så begejstrede over museumstilbuddene i København, at I uventet vender tilbage - og det er jo ikke noget problem, når I har valgt kør selv ferie, for I bestemmer!

Kør selv ferie til Italien, 4 pers. fra 2.049,-

Italien Feriebolig

Vi har et enormt udvalg af ferieboliger - specielt ferielejligheder - med pool i Italien! Stort udvalg i alle de populære områder ved Bibione, i Toscana og selvfølgelig ved Gardasøen - danskernes favorit i Italien!
Se vores aktuelle tilbud på populære rejsemål i Italien. Hos os finder du altid et bredt udvalg at spændende forslag til kør selv ferie i Italien.   

Ferie i Italien Feriebolig i Itailen Inspiration: Italien

Kør selv ferie til Frankrig, 4 pers. fra 4.015,-

Kor Selv Ferie Frankrig Dtf

Ferieboliger med pool i Nice - det er "nice"! Går ferien til Frankrig, skulle du overveje at booke en af vores flotte ferieboliger eller hoteller langs Den franske Riviera - vælg Cannes, Nice eller måske Saint Tropez. 
Se vores tilbud på populære rejsemål i Frankrig og bliv fristet til en kør selv ferie til f.eks. Nice eller Cannes på Rivieraen. 

Ferie i Frankrig Feriebolig i Frankrig Inspiration: Frankrig

Kør selv ferie til Kroatien, 4 pers. fra 5.440,-

Kor Selv Ferie Kroatien Dtf

Ferieboliger med pool i Kroatien er superpopulære! Går ferien til Istrien, Kvarner eller Dalmatiens krystalklare vand, er en feriebolig et rigtig godt valg!
Vi har altid spændende tilbud på kør selv ferie til f.eks. Istrien med specielt udvalgte hoteller og feriecentre - og udvalget er kæmpestort!

Ferie i Kroatien Inspiration: Kroatien

Rejsetips til jeres kør selv ferie med DTF Travel

På en kør selv ferie er køreturen alt for ofte noget, der skal overstås, så ferien rigtigt kan starte. Men hvis I har tid, er det en god idé, også at gøre køreturen til og fra jeres destination til en spændende del af jeres kør selv ferie. Hold jer på de mindre veje og nyd udsigten til hyggelige småbyer, flotte landskaber og hotelovernatninger, der sætter ekstra kulør på jeres kør selv ferie. Find på forhånd de seværdigheder, I har lyst til at krydre jeres kør-selv ferie med undervejs, eller lad jer overraske og tag beslutningerne hen ad vejen. Gør I bilturen på vej mod jeres feriemål til en del af jeres ferie, så starter jeres "rigtige" ferie meget tidligere, og I kommer hurtigere ned i omdrejninger og får lagt hverdags-stress bag jer, og I gør hele jeres kør-selv ferie til en oplevelse. Når I kører hjemad igen, kan I strække feriestemningen på samme måde med hyggelige omveje, idylliske byer, seværdigheder og overnatning undervejs hjem fra en dejlig kør-selv ferie.


Kør selv ferie - Tyskland året rundt

Kør-selv ferie til Tyskland er heldigvis in igen! Tyskland er så fyldt med oplevelser for store & små på en kør-selv ferie, at det er synd bare at benytte landet som gennemgangsland på en kør selv ferie til Sydeuropa. Til en kør selv ferie til Nordtyskland behøver I kun et par dage for at få alle tiders ferie. Slotte, hansestæder, flotte landskaber, badebyer - det bliver en kør-selv ferie, I gerne gentager. En kør-selv ferie til Harzen bliver også et hit med besøg i vidunderlige middelalderbyer og udflugter i bjerge og skove, og bevæger I jer længere mod syd på jeres kør-selv ferie i Tyskland, venter der et væld af dejlige oplevelser i gamle byer, langs floder og vinmarker, i hemmelighedsfulde borge og prægtige slotte samt i spændende familieparker, betagende landskaber og livlige storbyer. God kør-selv ferie til Tyskland!

Kør-selv ferie - weekendophold og miniferie
I kan med fordel vælge kør-selv ferie til et weekendophold eller en miniferie, hvis jeres mål ligger indenfor 3-4 timers kørsel. Når I vil et par dage til Fyn, Nordtyskland, Norge eller Sverige, er det oplagt at vælge kør selv ferie, hvor I har fordelen af at have bilen med til udflugter. Desuden har I på en kør selv ferie plads til tøj, der både kan klare en regnvejrsdag, strandliv og en gourmetmiddag i stearinlysenes skær. 

Kør selv-ferie - skiferie - Alperne
Vælg kør-selv ferie til jeres skiferie i Alperne, så er det nemmere at pakke skijakker og andet udstyr. Motorvejsnettet bringer jer hurtigt frem til de bedste pister og løjper i Østrig, Frankrig, Italien og Schweiz, og på en kør-selv ferie bestemmer I selv, om I vil køre igennem til jeres skiferie destination, eller om I vil overnatte undervejs. Husk at tjekke vejforhold og regler for vinterkørsel i de lande, I skal igennem - bl.a. er pigdæk forbudt i Tyskland - og før en kør-selv ferie om vinteren skal I sørge for, at bilen er klar til frostgrader og snekørsel. 

Kør selv-ferie - skiferie - Fjeldene
Skiferie i Norge og Sverige er populært og en herlig oplevelse for hele familien - og absolut perfekt til en kør-selv ferie. Kør-selv ferie til fjeldene kan ofte kombineres med en færgeoverfart, som I kan benytte til at slappe af eller sove, så I er friske, når I kører i land på vej mod vintereventyret. Forbered jer til lange dage på pister og løjper med lidt skigymnastik, og sørg for at bilen er klar til en kør-selv ferie på norske og svenske vinterveje. Skift til vinterdæk eller pigdæk (i nogle byer betales der afgift for at køre med pigdæk), sørg for at bilen er klar til frostgrader, tjek vej- og vejrforhold samt reglerne for vinterkørsel, og sørg for at have skovl, støvler og varmt tøj indenfor rækkevidde - så har I lagt grundlaget for en dejlig skiferie og en sikker kør-selv ferie.

Kør-selv ferie - Planlægning

Forbered jer på jeres kør-selv ferie hjemmefra. Gå ruten igennem, tjek vejforhold og regler - f.eks. skal GPS'ens fartfældealarm være slået fra i Schweiz, og i Frankrig skal I medbringe alkotester. Tjek om I har behov for motorvejsvignetter, miljømærkater, etc. i god tid før jeres kør selv ferie. Lige før I tager af sted på årets kør-selv ferie, skal I sørge for at alt, der skal lades op, er ladet op - GPS, evt. spillemaskiner og dvd, mobiltelefoner, kamera.
Før jeres kør-selv ferie skal bilen tjekkes - olie, batteri, klima-anlæg, kølevæske, etc. Gå alle bilens dokumenter igennem - forsikringer (se vores Rejseforsikring og Bilforsikring), grønt kort, rødt kort, osv. og saml alle relevante papirer til jeres kør-selv ferie ét sted - husk eventuelle færgebilletter samt lejekontrakt/bekræftelse - hvor I kan nå dem, uden at det går ud over trafiksikkerheden. Sørg for at der er sikkerhedsvest til alle i bilen, husk advarselstrekant og ildslukker. Før din kør-selv ferie kan du evt. gå på internettet og finde gode råd - prøv bl.a. at google "Gode råd til bilferien". Tjek parkeringsforhold ved hotel eller feriebolig, aftal evt. med receptionen, hvor I kan holde, så I kan køre problemløst dertil.

Kør-selv ferie - pak bilen
Der er meget, man skal huske til en kør-selv ferie. Tøj - tjek! Gummistøvler - tjek! Bilens dokumenter - tjek! Sikkerhedsveste - tjek! Alle de essentielle ting til jeres kør-selv ferie skal naturligvis pakkes. Derudover kan I lægge et par ting i bilen, der gør jeres kør-selv ferie lidt mere komfortabel: Affaldsposer, en pude eller et tæppe til børn så de kan tage en lur undervejs, en bold eller en frisbee så I kan få rørt jer lidt i pauserne, tegnegrejer og måske en overraskelse til børnene undervejs. Når I pakker til jeres kør selv-ferie, så læg de tungeste ting så langt fremme som muligt og undgå løse ting, der kan flyve omkring ved en hård opbremsning. Få flere råd om pakning af bilen på bl.a. falck.dk. 

Kør-selv ferie - PAUSE!
Hovedregel nr. 1 på en kør-selv ferie - med og uden børn: Hold mange pauser og hold pause ofte! Det er bedre at holde korte pauser ofte end at holde få lange pauser. I nogen af pauserne skal der selvfølgelig være tid til at spise og lege, men ellers er det godt bare at få strakt benene, trække lidt frisk luft og tømme hovedet for trafik, så også næste etape på jeres kør-selv ferie går nem og sikkert.

Kør-selv ferie - når I tager hjemmefra
Få en nabo eller god ven til at tømme postkassen og slå græsset, mens I nyder jeres kør-selv ferie. Bed naboen om at sætte sin bil i jeres indkørsel ind imellem, så huset ser beboet ud, og lad evt. et par træsko eller gummistøvler stå på trappen. Lad gerne haveslangen og måske et par stykker legetøj ligge foran huset, så det ser ud som om, I er på vej ud igen lige om lidt, og ikke som om I er på 3 ugers herlig kør-selv ferie til Italien. Sæt tænd-/sluk-ure og evt. alarm til - og tag så af sted og nyd jeres kør-selv ferie!

Tips og gode råd til ferien

Pak bilen, sæt GPSkursen og kør af sted mod sydens sol og varme! Mange danskere vælger hvert år kør-selv ferie til ItalienFrankrigTyskland og Kroatien, fordi en kør-selv ferie er billig, men også fordi kør-selv ferie er komfortabelt og nemt. Børnene kan sove undervejs på en kør-selv ferie, I kan tage en afstikker fra motorvejen og hvile jer eller gå på opdagelse, og I har bilen til udflugter, når I kommer frem til ferieboligen ved Gardasøen (Gardaland), Toscana, Pula eller Rivieraen eller…. - ikke mærkeligt at kør.selv ferie er populært.


Kør-selv ferie - tips og gode råd.
En kør-selv ferie er lidt nemmere end en ferie med fly - uanset om I skal på storbyferie i Berlin eller Prag eller 3 uger til Gardasøen. De fleste bilers bagagerum rummer lidt mere end en kuffert, og bagagerummet kan undervejs på jeres kør-selv ferie evt. fungere som opbevaringsplads for ting, I ikke behøver på hotellet eller i ferielejligheden. På en kør-selv ferie har I også plads til en ekstra trøje, eller til et håndklæde hvis I skulle blive fristet til en dukkert, på jeres udflugter. Før I drager af sted på en kør-selv ferie, skal bilen naturligvis tjekkes, så I får en sikker bilferie - og det er altså også superrart at sætte sig ind i en fin, rengjort bil ved starten på en kør-selv ferie. Og når man ved, at der venter en herlig sommerferie eller skiferie forude, så er det en fornøjelse at tjekke olie, kølevæske og at støvsuge og pudse bilen!

Kør selv ferie med børn
Hvordan overlever man en kør-selv ferie med mange timer på vejen med børn? Faktisk så kan køreturen på en kør-selv ferie blive en sjov del af rejsen for børnene - og for de voksne - hvis I planlægger lidt. Snak med børnene om ruten for jeres kør-selv ferie på forhånd og lad dem følge med på et kort, hvis de er store nok. Har I dvd i nakkestøtterne, så invester i et par nye film. Lav opgaver og konkurrencer, hvor det, I ser undervejs, er en del, eller lav evt. en kilometerkalender, så børnene får en lille pakke, hver gang I har kørt f.eks. 250 km. Kig på internettet og find inspiration til sjove lege på jeres kør-selv ferie

Hav mad & drikke parat til sultne børn og gør det til en vane, at de drikker vand, når de er i bilen - ikke sodavand, der kan forrykke sukkerbalancen og gøre dem utilpasse. Undersøg evt. på forhånd, hvor der er rastepladser med legeplads, så børnene kan brænde lidt krudt af, inden næste etape på jeres kør selv ferie. Læs mere om: 10 råd til at spare på brændstoffet

 

Kor Selv Ferie Ferielejlighed

Kør-selv ferie - hotel eller ferielejligheder
Om I vælger hotel eller feriebolig til jeres ferie afhænger af jeres ferieønsker og temperament. Hvis I elsker at få redt sengen hver dag og gerne overlader det kulinariske til køkkenchefen, kan I kombinere kør-selv ferie med hyggelige dage på hotel. Hvis I gerne selv vil bestemme tempo og spisetider - samt menu, så skal I vælge en af vores ferielejligheder til jeres kør-selv ferie. Har I børn med så er en ferielejlighed ofte en god idé til jeres kør-selv ferie, så kan de små sove og lege, når det passer dem. Mange større børn elsker dog også følelsen af luksus ved at bo på hotel - så tag en snak om det, og vælg det der passer bedst til jeres ferieforventninger.

 

Kor Selv Ferie Danmark

Kør-selv ferie - sommerferie i Danmark
Det er oplagt med kør-selv ferie, hvis jeres sommerferie skal holdes i Danmark. I kommer nemt omkring, kender vejene, og Danmark er så overskueligt, at I faktisk kan nå fra den ene ende til den anden i løbet af en dag på en kør-selv ferie. I kommer nemt omkring på en kør-selv ferie i Danmark, og kan opleve noget af det, som vi alt for ofte springer over, fordi "det kan vi altid gøre". Danmark er alle tiders feriedestination, og der venter en lang række spændende og ukendte oplevelser for store & små på en kør-selv ferie i vort eget herlige, lille land. I kan også fint vælge kør-selv ferie, hvis I vil på storbyferie til København eller Aarhus eller måske til én af vore små charmerende "storbyer" som Aalborg, Odense eller Esbjerg. Storbyferie som kør-selv ferie betyder, at I nemt kan kombinere storbyoplevelser med udflugter i landskabet og langs kysten.

 

Kor Selv Ferie Berlin

Kør-selv ferie - storbyferie
I kan sagtens vælge kør-selv ferie til en storbyferie. Hamburg, København, Amsterdam, Bruxelles, Berlin og Prag er blandt de storbyer, I forholdsvist nemt kan nå på en kør-selv ferie uden for mange timer på vejen. Hvis I har mulighed for det, så gør jeres kør-selv storbyferie til noget helt specielt og lad køreturen være en del af oplevelsen. Vælg de mindre veje, giv jer god tid og tag evt. en overnatning eller to undervejs - så får I både en spændende storbyferie og en hyggelig kør-selv ferie!

 

Kor Selv Ferie Fly

Kør-selv ferie - med fly
Kør-selv ferie med fly? - Nej, helt tossede er vi altså ikke, for I kan sagtens vælge kør-selv ferie, selv om I starter ud med at sætte jer i et fly. Jeres kør selv ferie starter bare først, når I lander i USA, Australien, Thailand, eller hvor I nu har lyst til at køre på opdagelse. Lad flykaptajnen tage det lange, seje træk, så er I klar til det sjove, når I starter lejebilen til en kør-selv ferie ud over det sædvanlige. Når I vælger kør-selv ferie under fremmede himmelstrøg, så husk at tjekke færdselsregler, vejforhold og afstande på forhånd i de lande, I vil besøge, sådan at I kan koncentrere jer om seværdigheder, flotte landskaber og fotostops.

 

Kor Selv Ferie Norge Sverige

Kør-selv ferie - sommerferie mod nord
Vil I nordpå i jeres sommerferie, så er kør-selv ferie det bedste valg! Hvis I vil opleve fjordene på Vestlandet i Norge, hilse på Pippi Langstrømpe i Vimmerby i Sverige og nyde de skønneste landskaber med fjelde, skove, elve og øde vidder, skal I tage på en kør-selv ferie. I kan køre til Sverige via Øresundsbroen, eller sætte kurs mod færgen, nyde pausen om bord og så køre af sted i jeres eget tempo, så I får det hele med på en dejlig kør-selv ferie. Gælder det kør-selv ferie til Norge, så kan I også vælge at køre via Øresundsbroen og Sverige, men en færgeoverfart kan absolut anbefales som et godt afbræk på en kør-selv ferie. 

På en kør-selv sommerferie i Norge og Sverige har I brug for bilen for at komme omkring og ud i krogene. Naturligvis er der kollektiv trafik som alternativ til en kør-selv ferie, men desværre ikke til alle interessante, øde, spændende steder. Sommersne på højfjeldet, pause i en hyggelig vig, flotte slotte og små museer, fisketur i elven, skærgårdsidyl, picnic ved elven, udsigten fra fjeldtoppen - det når du kun, hvis du vælger kør-selv ferie til din sommerferie i Norge og Sverige.