Sommer i Frankrig

Frankrig er en af Europas største feriedestinationer med mere end 85 millioner turister hvert år. Hovedstaden Paris er selvfølgelig blandt de mest populære rejsemål og det samme gælder Den Franske Riviera. Vi rejser til Frankrig for at opleve det skønne klima i syd med Middelhavets azurblå hav og glamouren i Cannes. Den ene by efter den anden byder på skønne strande, autentiske restauranter med moule frites og gode drikke for store og små. Klimaet gør at man kan rejse til Rivieraen hele året, selvom at sommeren er den mest populære rejseperiode.

Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Frankrig

Udover det smukke hav, så byder Rivieraen også på muligheder for en aktiv ferie som mountainbiking, klatring i træerne, underjordiske vandringer i Caille, fantastiske golfmuligheder og naturlige kilder i fjeldene. Derudover er Rivieraen kendt af artister og kunstnere for Musée Picasso i Antibes, Musée Marc Chagall og Musée Matisse i Nice.

Paris er kendt som verdens mest romantiske by med sine idylliske fortovscaféer, flotte museer, seværdigheder som Eiffeltårnet og skønne butikker. Paris er fuld af overraskelser og spændende arrangementer i 2017! Hver dag har Paris mere end 300 forskellige arrangementer. Blandt dem som er mest populære, og som er åben for alle, er Fête de la Musique (Musikkens dag), Nuit des Musées (Muséees nat), kulturarvdagene og Paris Plages (nyt strandliv midt i Paris).

I 2017 er Paris vært for en række store kunstudstillinger, f.eks. Vermeer på Louvren, Pissarra på Musée Marmo, Monet på Musée du Luxembourg, Rodin på Grand Palais og Picasso på Musée du Quai Branly og mange flere.

Og selvfølgelig skal du have børnene med til Disneyland® Paris, som fejre 25 års jubilæum i år.

 

 

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.