Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Disneyland® Paris

En magisk rejse venter dig!

Disneyland® Paris

Masser af sjov med Mickey, Minnie og alle de andre!

To parker som tilbyder fantastiske eventyr.

Inden du går ind i en af parkerne mødes du af Disney Village®, et underholdningsområde med restauranter, butikker, biograf, dans og shows.

Map Disneyland Park 950


Disneyland® Park - Drøm dig væk med åbne øjne.I et fortryllet kongerige ikke så langt væk - et sted mellem dine ønsker og uopfyldte drømme - lever Disneys klassiske helte og heltinder i de historier, der aldrig vil ende. Velkommen til en verden af eventyr i Disneyland® Park. Parken består af 4 lande med forskellige temaer som Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Discoveryland og historien begynder med en rejse tilbage til begyndelsen af 1900-tallet på Main Street, U.S.A. Her vil du opleve charmen af små byer i Amerika som det var i de gode gamle dage.Main Street viser vejen frem til Torneroses eventyrlige slot og det er her at aftenens store show vises.

Disneyland® Park - Drøm dig væk med åbne øjne.

I et fortryllet kongerige ikke så langt væk - et sted mellem dine ønsker og uopfyldte drømme - lever Disneys klassiske helte og heltinder i de historier, der aldrig vil ende. Velkommen til en verden af eventyr i Disneyland® Park. Parken består af 4 lande med forskellige temaer som Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Discoveryland og historien begynder med en rejse tilbage til begyndelsen af 1900-tallet på Main Street, U.S.A. Her vil du opleve charmen af små byer i Amerika som det var i de gode gamle dage.Main Street viser vejen frem til Torneroses eventyrlige slot og det er her at aftenens store show vises.


Knapp

Map Disneyland Studio 950


Walt Disney Studios® ParkStore filmoplevelser venter i kulissen! Når du går igennem indgangen til Walt Disney Studios® Park slippes fantasien løs. Her kan du glemme alt og lade dig rive med i filmens magiske verden. I parken finder du 4 forskellige områder: Front Lot, Production Courtyard, Toon Studio og Backlot, alle med et fokus - Underholdning!

Walt Disney Studios® Park

Store filmoplevelser venter i kulissen! Når du går igennem indgangen til Walt Disney Studios® Park slippes fantasien løs. Her kan du glemme alt og lade dig rive med i filmens magiske verden. I parken finder du 4 forskellige områder: Front Lot, Production Courtyard, Toon Studio og Backlot, alle med et fokus - Underholdning!


Knapp