Søg og book rejse

search
Floridas vestkyst
» Vores rejsemål » USA » Florida » Floridas vestkyst

Floridas vestkyst i USA

Nogle af Floridas guldklumper.

Floridas vestkyst i USA

Langs Den mexicanske Golf ligger det vi kalder Floridas Vestkyst. Paradiset for dig, som længes efter varmende sol, svalende dyp og skøn afslappet stemning. Her mangler ikke nogen butikker, restauranter eller interessante seværdigheder.

Slug solen fra USA bedste strande Clearwater, St. Petersburg og deres strande ligger på en halvø og er kendt for at være nogle af USAs bedste. Det er de lange, bløde, hvide sandstrande, det turkise vand og de romantiske solnedgange, som gør, at de er så populære.

Mange herlige udflugtsmål inden for rækkevidde I den lidt større by Tampa ligger Busch Gardens, et spændende familiested med 2700 dyr, restauranter. mm. Her finder du masser at lave, og dagen går hurtigt. Er du kunstinteresseret, kan du begive dig til Dalimuseet i St. Petersburg. Her finder du verdens største samling af Salvadors malerier. Et andet populære udflugtsmål især blandt børn, er Marine Aquarium i Clearwater. Her kan du kigge på delfiner, skildpadder, rokker mm. Eller måske kan du følge med nogle af Safaribådene, prøve at sejle eller dybhavsfiske.

Der er lige så skønt sydpå Naples er en vidunderlig by med italiensk atmosfære, gode restauranter og butikker. Nede ved kajen flokkes pelikaner, og hvis du er heldig, kommer definer tæt på og hilser. Der er ikke langt til Everglades National Park, hvor du kan hilse på alligatorer eller besøge et indianerreservat. Marco Island, Floridas største ø, er en blomstrende ferieidyl, hvor du kan tilbringe en rolig og stilfuld ferie. Fort Myers og det idylliske Sanibel Island ligger nord for Naples. Området er i stor udstrækning naturreservat, og ingen bygninger må være højere end palmerne.

At spise godt er en sand fornøjelse Vestkystens mange charmerende feriesteder byder på et bredt udvalg af restauranter i alle prisklasser. Udover madretter fra alle verdenshjørner, kan du finde mange spændende fiske- og skaldyrsrestauranter. Prøv en såkaldt crabcake. Typisk amerikansk. Hvis du er i Naples og vil gøre nogle gode indkøb, kan du tage til Bayfront, Coastland Center Mall, Dockside Boardwalk eller Fifth Avenue. I Fort Meyers har du Times Square og Royal Palm Squares dejlige shoppingkvarter. Tampa kan bl.a. byde på Internatioanl Plaza med 200 butikker.

SEMBO KAN LIDE *Sun Splash Family Waterpark, et badeland på halvøen Cape Coral i det nordlige Fort Myers. * Johns Pass & Village Boardwalk. Her er masser af udendørsservering, små butikker og muligheder for at tage på flere spændende udflugter. *Hurricane Seafood Restaurant helt ude på St. Petes Beach. *Naples Fifth Avenue South er en smuk historisk hovedgade med hyggelige butikker.