Søg og book rejse

search
San Francisco
» Vores rejsemål » USA » Californien » San Francisco

San Francisco i USA

En af USA´s mest attraktive storbyer med shopping af høj kvalitet

San Francisco i USA

Sembo har gode hoteller i San Francisco, der er en rigtig fin by i Californien. Hoteller findes i alle kategorier. Og de kan kombineres med fornuftige flypriser.

”Go West” og besøg San Francisco i Californien. Byen beskrives ofte som en storby med lillebyens charme. Fine somre, og resten af året svarer det vores septembervejr. Lidt specielt er tågen, som nogle gange indhyller halvøen. Fisherman’s Wharf, Golden Gate Bridge og Alcatraz er interessante et se.

*Fisherman’s Wharf * …er byens mest populære seværdighed. Det blev bygget allerede i år 1900. Her har du et stort udvalg af fisk, gadeartister af mange slags, masser af fartøjer og færger ud til Alcatraz. Ved solnedgangen er her livligst. Alcatraz, berygtet fængsel mellem 1934 og 1963. Pier 39 med underholdning, shopping og mad. Union Square fik sit navn fra borgerkrigen. Det det tredjestørste shoppingområde i USA. Et paradis for ”shop-aholic’s”. Nyd museer, haver og den endeløse kystlinje i Golden Gate Park. Og Golden Gate Bridge er verdensberømt og tit indsvøbt i tåge.

Shoppingturen San Francisco byder på et enormt udvalg til alle, der ønsker sig en shoppingtur. Her er nok til alle former for smag og tegnebøger. Varehuset Macy's West på Union Square er enormt. En stor legetøjsbutik finder du hos Jeffreys på 685 Market Street. Anchorage Shopping Center, The Cannery at Del Monte Square og Ghirardelli Square er shoppingcentre ved Fisherman’s Wharf. Og Pier39 har 100 unikke butikker.

Spis godt I San Francisco kan du spise både godt og anderledes. Udover den amerikanske madkultur med hamburgers og steak, er der masser af japanske, kinesiske, thailandske, italienske, franske, tyske, spanske og indiske restauranter. Prisniveauerne er lige så forskellige som restauranterne, og udvalget er uendeligt. Biscuits & Blues - restaurant, bar og natklub. Magic Grill med de store portioner på 83 Eddy Street. Le Central - fransk brasserie. Det kan du finde på Union Square. Ved Fisherman’s Wharf vil vi gerne henvise til Hard Rock Café på Pier 39. Og Cioppino’s On The Wharf – en italiensk restaurant.

Musikby Jazz er stort i San Francisco. Fin klassisk musik finder du på San Francisco Opera og San Francisco Symphony. Eller oplev Old First Concerts. Fin klassisk musik i gammel romantisk kirke på fredag aftner og lørdag eftermiddage på 1751 Sacramento Street. Boom Boom Room er for blues, boogie, funk centralt i Fillmore District.

SEMBO KAN LIDE: - Fisherman’s Wharf, San Franciscos største seværdighed fra 1900 med restauranter, butikker og færger til Alcatraz. - Sinbad’s med fisk, steaks og fin udsigt over havet. Pier 2 i San Francisco. - Pier 39 med 800 søløver og mange sjove attraktioner. Turbo Ride – spænd sikkerhedsselen - here we go! - USS Pampanito Submarine. Besøg en ubåd, der deltog i 2. verdenskrig.