Søg og book rejse

search
Los Angeles
» Vores rejsemål » USA » Californien » Los Angeles

Los Angeles i USA

Sol og filmdrømme.

Los Angeles i USA

Sembo har gode hoteller i Los Angeles, en rigtig perle i Californien. Hoteller findes i alle kategorier sammen med fornuftige flypriser.

”Go West” og besøg Los Angeles, som er byen, der producerer den amerikanske drøm. Kommer du der for første gang, forundres du over, hvor stor og spredt ud byen er. Foruden byens hjerte, Downtown, klinger Hollywood, Disneyland, Universal City og Beverly Hills velkendte. Byens særlige charme afspejler sig måske tydeligst i et spændende kulturudbud og på restauranternes lokkende menukort.

* Fine strande omkring Santa Monica * Hvis du bliver træt af at shoppe, filmstjerner og storbyens puls, kan du med fordel besøge grønne oaser Topanga-parken, Santa Monica Mountains eller hvorfor ikke de fine strande omkring Santa Monica. Solen skinner sikkert! Det centrale LA er hele verden i miniature. El Pueblo hylder byens spanske og mexicanske oprindelse, mens Chinatown i nord og Little Tokyo i syd afspejler det asiatiske. Byens finansielle puls spejles i glas i svimlende skyskrabere.

"Shopper's paradise" Fashion District & California Mart ligger i det centrale Los Angeles med tusindvis af større og mindre forretninger med modetøj. Næsten på højde med det udbud, som findes i New York. Grand Central Market er salgshaller, som har givet Los Angeles' indbyggere fine syns-, lugt- og smagsindtryk i generationer. Blev åbnet allerede i 1917 og er fortsat meget delagtige i den gastronomiske udvikling. PÅ Flower Market er foråret altid i gang. Mange skønne planter og farverige blomster skifter ejermænd. The International Jewelry District har et enormt udbud af smykker og juveler af alle slags.

Spis godt I LA kan du spise både godt og anderledes. Foruden den amerikanske madkultur med hamburgere og steaks er der masser af japanske, kinesiske, thailandske, italienske, franske og indiske restauranter. Prisniveauerne er lige så mange som restauranterne og udbudet uendeligt. Café Momo - en trendy fransk-marokkansk restaurant i det vestlige Los Angeles. Checker´s på Hotel Hilton i Art-Deco-stil med et af de fineste køkkener og med klassiske guitarkoncerter og spændende vinkælder. Traxx er en stor restaurant i centrum ved Union Station med køkken som henter inspiration fra italiensk, asiatisk og amerikansk kogekunst. Water Grill er en restaurant, der har specialiseret sig i havets lækkerier.

*Altid noget i gang * Los Angeles har et enormt udbud af forlystelser. Barry’s Tickets hjælper dig med billetter. For musik og underholdning, men også til sportsarrangementer, www.barrystickets.com Fin klassisk musik kan opleves på Los Angeles Opera og hos Los Angeles Philharmonic. Du kan også nyde fine gæstespil af f.eks. musicals. Måske "Mamma Mia" eller.... Se aktuelle gæstespil på www.albrooks.com

SEMBO KAN LIDE: - Sunset Boulevard & The Sunset Strip - de mest kendte paradegader, som fører dig gennem fornemme kvarterer fra centrum til stranden og viser meget af byens sjæl. - "Surfing USA" langs Santa Monica Bay, dækker over 20 miles af den virkelige guldkyst med de finest tænkelige strande som Topanga, Santa Monica, Venice, Hermosa, Redondo og Torrance. - Cicada, italiensk restaurant i det centrale LA i art-deco stil, spændende menuer på 617 South Olive Street. - Disneyland LA, forlystelsespark fra 1955. Nærmeste nabo er Disneys California Adventure.