Søg og book rejse

search
Bangkok
» Vores rejsemål » Thailand » Storby » Bangkok

Bangkok i Thailand

Bangkok – indgangsporten til Thailand

Bangkok i Thailand

Bangkok er en stor, støjende, varm og fugtig by. Det er også en herlig og levende by med mange mennesker, spændende dufte, utrolige kulturskatte, god shopping og et pulserende natteliv.

Om det er første besøg eller om du har været her får, så er der altid noget nyt at opleve. Et stop i Bangkok er udmærket, som en start på din rejse i Thailand. Her kan du på nogle dage akklimatiseres, komme ind i døgnrytmen og få dine første indtryk af landet.

Der bor seks til ti millioner mennesker i Bangkok, trafikken er livlig og tempoet højere end turiststederne ved havet. Selv om at byen er stor er det enkelt og billigt at komme rundt. Der findes taxier i tusindvis, men for de mere dristige findes der tuk-tuk, trehjulet, som kører på 2 af de 3 hjul rundt i svingene. For at få gang i smagsløgene afhold dig ikke fra at prøve det store udvalg af lokale køkken. Som alle storbyer har Bangkok et godt udvalg af både autentiske thailandske og internationale restauranter og barer.

Alle vores nøje udvalgte hoteller ligger centralt, nær shopping og med gode transportmuligheder. De ligger alle ca. 35-60 minutter fra lufthavnen (lidt længere i myldretrafikken)

Bangkok er en utrolig dejlig storby som vil give dig minder for livet. Åben op for nye indtryk og tag imod alt hvad byen har at tilbyde dig – velkommen til Bangkok.