Søg og book rejse

search
Stockholm
» Vores rejsemål » Sverige » Stockholm » Stockholm

Stockholm i Sverige

Stockholm - Nordens Venedig.

Stockholm i Sverige

Sveriges hovedstad, Stockholm, er Nordens Venedig. Det er en pulserende storby, der indeholder næsten alt, hvad du ønsker.

Byens centrum har sin helt egen stemning. De kringlede gade i Gamle Stan fortæller deres egen historie. Forkæl også dig selv med en sejltur til Djurgården, som stockholmerne selv søger til på fridage.

Stockholm er et must for historieinteresserede. Hundredevis af museer og bygninger fortæller svensk og international historie. Kongeslottet Drottningholm er afgjort et besøg værd - måske ser du et glimt af Kong Gustav eller Dronning Silvia. Nordens største frilandsmuseum, Skansen, frister også mange turister.

Shopping i Stockholm er et kapitel helt for sig selv. du finder et stort udvalg af dejlige ting i både centrums hyggelige gader og i de store shoppingcentre.

Globen er absolut et besøg værd, når du er i Stockholm. Med sin unikke form er Globen blevet et symbol for Sverige og byen. Nationalarenaen er verdens største sfæriske bygning. Den besøges hver dag af mennesker fra hele verden, der ønsker at se nærmere på den specielle arkitektur. Globen har i år 20 års jubilæum. Det markeres året rundt med spændende arrangementer.