Søg og book rejse

search
Tänndalen
» Vores rejsemål » Sverige » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Tänndalen

Tänndalen i Sverige

Storslåede vidder. Masser af sne og ren, høj luft... Du er kommet til de rigtige fjelde!

Tänndalen i Sverige

Tänndalen i den vestlige Härjedal ikke langt fra den norske grænse byder på fantastisk skiløb både langrend og alpint. Normalt allerede fra oktober. Sæsonen varer et stykke ind i maj måned. Faktisk en af de mest snesikre skibyer i Europa! Højderne er imponerende, bredden betyder frihed. Naturen er altid nærværende. Oppe på Vättafjället går til og med moskusokser omkring!

Højt oppe oven for trægrænsen er der fred. Nede i dalen syder det af liv og leg. Ved dalstationen, som faktisk ligger i næsten 800 meters højde, starter skidagen i det mægtige pistesystem.

Med Tänndalens Skidpass er det om at løbe, så længe du orker det. Masser af nemme nedfarter med flere børneområder, off-piste og udfordrende skovsløb for dygtige alpinister. Test dit skiløb oven for trægrænsen. Nyd en stilhed og de mægtige fjeldudsigter. Tänndalen er ægte!

Børnenes Tänndalen

Årets vinter bliver børnenes vinter i Tänndalen med storsatsning på børne- og familieaktiviteter, f.eks. børnenes after-ski, småglitter og minidisko i Hamra Wärdshus og Mini-skier-cross på børnebakken.

I Blåbärsklubben fører skilærerne ungerne ud på spændende og sjove eventyr. I Tännporten finder du Krokskogen. Her er sjove skovsving, små hop, lidt vanskeligere udfordringer, overraskelser og kryb-ind.

I Krokstugan, Tänndalens skiinstitution, er der pusleri og leg - en perfekt måde at møde nye vintervenner!

Det nye fremføringsbånd i Hamra tager de mindst skifantomer nemt og trygt op på bakken. Det er bare om at holde på og vips er du på vej et stykke med nye eventyr. Se her! Her kommer vi!

Snegaranti Tänndalen gælder 1. december til 1. maj og garanterer, at mindst 20 km langrendsspor og 5 nedkørsler i Funäsfjällen er åbne til skiløb.

10 % rabat på liftkort, skileje og skiskole. Book på www.tanndalen.se inden 30/11 2012 for at få rabat.