Søg og book rejse

search
Sälen - Lindvallen/Hundfjället/Högfjället/Tandådalen
» Vores rejsemål » Sverige » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Sälen - Lindvallen/Hundfjället/Högfjället/Tandådalen

Sälen - Lindvallen/Hundfjället/Högfjället/Tandådalen i Sverige

Hvis du vælger Sälen som rejsemål, får du mulighed for at stå på ski i hele fire forskellige områder.

Sälen - Lindvallen/Hundfjället/Högfjället/Tandådalen i Sverige

Lindvallen - Børnefamiliens bedste vinterferie.

Højfjeldet - Klassisk fjeldferie med forbindelse til Lindvallen.

Tandådalen - Sälens puls.

Hundfjället - Skiparadiset for store og små.

I Lindvallen hilser en stor snegubbe velkommen på toppen af fjeldet. Her finder du verdens største sammenhængende børneområde med knaplifter. Det giver varieret skiløb for hele familien.

Højfjeldet er det mindste af Sälens skisystem. Her er kun 12 pister, men du har god plads på bakkerne. Det er helt perfekt til lange carving-sving. En transportlift forbinder Lindvallen og Højfjeldet, hvorfor du har adgang til i alt 51 pister og 48 lifter. Højfjeldshotellet byder på underholdning og god afterski.

Tandådalen har den herligste snowpark, flest sorte pister og et højt tempo. Her banker hjertet for alpint skiløb af alle slags, samvær med venner og familie samt data fyldt med aktiviteter. For god ordens skyld er der også grønne, blå og røde bakker.

I Hundfjället finder du herlige, varierende bakker - fra Väggen, som er meget stejlt, til de grønne børnebakker og Trollskogen. I Hundfjället Junior Park hopper og springer fremtidens parkstjerner. Få skianlæg byder på den grad af variation som i Hundfjället.

Tandådalens 30 pister er med transportliften forbundet med Hundfjällets 26 pister, hvilket giver mulighed for at teste mange forskellige bakker.

Mere om Sälen

Der er over 50 forskellige restauranter i Sälen, hvor kvaliteten siges at være "outstanding". Et eksempel er Lammet og Grisen, som er en af flere spændende restauranter. Der har en egen koncept med en buffet, som både tiltaler børn og voksne. Der er tre legerum til børnene, hvilket giver forældrene en dejlig pause. Ofte er det faktisk sådan, at børnene helt enkelt ikke vil hjem igen efter et besøg på Lammet og Grisen i Lindvallen.

Antallet af snedækkede fjelde med deres forskellige skimiljøer, antallet af pister og den høj madkvalitet, som restauranterne har, er nogle af de faktorer, som gør Sälen til en god skiby at tage til, og den passer til hele familien.